Det går framåt


20140529-234354.jpg

Sakta men säkert så fyller vi vår lya med möbler. Senaste tillskottet blev en tv-bänk. Mörkt trä för att allt är så ”ljust och fräscht”. Jag älskar vårt hem i Spanien så mycket mer än vårt hem i Stockholm. Galet, men det är så mycket mer dem vi är i dag. Det är ett av få ställen spm inte gör mig rastlös. Vännerna är i Sverige, med det är ok. De kan komma och hälsa på. Jag tror minsann jag har förtidspensionerat mig.

20140529-234751.jpg

/Elaine, planerar lunchen medan hon ser sin Gustav gå mot gymmet.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Det går framåt”


 1. Eline skriver:

  Tycker det är superfint. Dock går fakegräset fetbort, fult och skrikigt. Får mig att tänka på en husvagnsmässa, men säkert praktiskt med barn.

 2. fy så skönt det ser ut! härligt med ett träningspass också, det ska jag också försöka orka med men inte samma sak att köra här hemma i vider regn än i solskenet. =)

  Hoppas att ni får en riktigt härlig och fin fredag

 3. Ninni skriver:

  Så varmt och härligt ni har det! Förtidspensionär? Skulle inte tro det. Nu ska jag ta ur värmekudden ur micron och lägga den på mitt ryggskott.

 4. piccole cose skriver:

  Ja, visst är det helt underbart här i Spanien. Fast jag måste få erkänna att jag efter ett år här LÄNGTAR efter ljust, och fräscht inomhus. Ljust trä och vita möbler:) Ibland blir det helt enkelt lite för mycket av det goda.

Lämna en kommentar