Älskar bilderna från Shortcut


20140529-160518.jpg

Mitt älskade Stockholm i bakgrunden och man ser att jag är på riktigt bra humör. Gänget på redaktionen till Shortcut var störtsköna. Jag hade inte bangat att jobba där eller på Scruf. Det märka så väl när folk älskar sina jobb.

20140529-160658.jpg
Den bild jag blev mest förtjust i är den här – bus Elaine. Henne ser ni ibland men inte så ofta. Mina närmsta vet hur tokig jag kan vara. Älskar pranks och sociala experiment. Med min svarta humor så faller det inte alltid i god jord hos präktiga och i mitt tycke humorbefriade varelser.

20140529-160942.jpg

Men humorn är som baken, delad. 🙂

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Älskar bilderna från Shortcut”


 1. Ljudbokaren skriver:

  Härliga bilder! Jag föredrar den översta men smaken kanske också är som baken… 🙂

 2. Lis skriver:

  Sjukt fina bilder!

  Tycker dock att det är fett osympatiskt att kalla folk ”präktiga och humorbefriade varelser”. Jag har rätt vulgär humor själv men dömer ingen som tycker att jag är barnslig eller tramsig. Inte heller är de präktiga, bara annorlunda än jag. Reagerar alltid när folk skriver så som andra som inte gillar just deras humor, tycker det är så jävla osexigt att tänka så om folk.

 3. Otrolift nyfiken på vad som klassas som svart humor 🙂

  • Dalle skriver:

   Det är när man skämtar om mörka ämnen typ döden, ofta är man lite bitsk och cynisk i det där!

 4. ha ha vilka härliga bilder, verkligen! Du ser busig ut, glad och lycklig. Himla härligt att se dig så glad.

 5. Linda skriver:

  Tyckte också ”Busbilden” var himla härlig! Du kanske kan be att få den framkallad i typ svartvitt (tror det skulle bli sjukt coolt och typ ikonbild) och hänga upp i en snygg ram därhemma. 🙂
  Reagerade också lite över präktighetskommentaren och tror inte att det handlar om humorbefriade personer eller att folk kan kategoriseras som präktiga eller busroliga. Handlar nog mer om att vissa personer dels, inte delar ens egna humorramar och dels, att vissa personer kanske behöver lite mer tid på sig att lära känna en annan persons humor för att de ska våga tycka att den personens humor är rolig. Det jag tror att jag försöker säga är att man ska ge alla personer en extra chans innan man sätter stämpeln som präktig eller inte präktig. Sen förstår jag vad du menar med att din humor kanske inte uppskattas av gemene man, men hellre försöka förstå varandra och att vi tycker olika än att bara stämpla präktig utan att personen fått förklara varför den kanske inte uppskattar just det skämtet. 🙂 Det känns som att jag rörde till det alldeles förträffligt på slutet, men hoppas du förstår. 🙂 Vill inte vara kritisk eller så, men vet hur det känns att bara få en stämpel i huvudet (plugghäst i mitt fall) utan att personen som sagt så har vetat något om mig alls. 😛 Och P.S. jag skulle gärna vilja få höra mer exempel på din svarta humor. 🙂

Lämna en kommentar