Bad hair day


20140527-080133.jpg

Nu är det krig och mina vapen är borsten och balsamspray. Vissa ser ju inte skillnad på bra och dåliga afrodagar. Det här är riktigt illa. Ska fråga Gustav vad han tycker om min styling för att se om han ser skillnad. Pluspoäng om han gör det.

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Bad hair day”


 1. c skriver:

  på tal om afro så borde du verkligen läsa den här boken:
  http://www.adlibris.com/se/bok/americanah-9789100136550

 2. M skriver:

  Jag har fått upp ögonen för Alicante när jag läst det du skrivit i din blogg 🙂
  Så jag funderar på att boka en resa dit, men när är det bäst att åka dit? Jag funderar på mars nästa år för jag fyller år då..Men vet du hur vädret är där då?

 3. Diana DeMarkey skriver:

  ha ha ha vad skön du ser ut, så härlig bild… Its alive!

 4. Towe skriver:

  Inte bad hair day, mer som wild hair day!

 5. Haha.. Undrar hur kudden ser ut, hen måste fått sig en rejäl omgång! 😉 hoppas det löser sig iaf! 😀

 6. Sanna skriver:

  Jag har inte sett den nya bilden som börjat dyka upp i headern förrän nu, den där du står med stången i en, ser ut som slutet på en snatch?, pose. Så jag måste få säga det; fantastiskt jävla snygg!

 7. Elaine! Jag och familjen åker till Alicante på lördag och med oss har vi vår 11-månaders. Undrar om du har koll på barnmatsutbudet? Gissar att de kanske mest har nestlé där…? Har tänkt packa med oss gröt hemifrån men vore skönt att slippa kånka för mycket mat hemifrån. Kram

 8. Apolonia skriver:

  Han gør det Elaine.

 9. Ninni skriver:

  Men rufsan då! Det ser ut att behöva en liten ”utredning”. Gissar att vattenkvaliteten i de spanska rören ställer till det för dej. Kalkrikt. Ha nu en jättefin semester. Med eller utan rufs!

 10. Hmm skriver:

  Jag hade varit en dålig Gustav för dig för jag tycker att du även med denna frippa är skitsöt. 😉

 11. Hope skriver:

  Hahahaha

 12. Cecilia - länge sedan sist, men glad att vara tillbaka skriver:

  Testat maroccanoil? Jag har dock ingen aning om hur det fungerar på afrohår, men på tovor från helvettet (liknar 1m långa deadlocks) är den ett mirakel, har, i princip, testat alla balsam produkter som finns på marknaden och den är den absolut mest överlägsna.
  Såg en annan kommentar om vattnet i rören, kan bara hålla med…vattnet i Spanien är inte som här hemma och det sliter mer på håret, och man får mer tovor.

  Lycka till med håret!!

Lämna en kommentar