31 förlossningar tack vare er


10373741_570722673026032_8265716067311450536_n

Tack för alla donationer på mors dag, fan vad bra vi är! Jag blir så stolt att jag spricker. Känner ni att ni vill ge en present i efterskott så är det aldrig för sent att bidra till att hjälpa ett liv att födas säkert. Och att det bara kostar 150 spänn för att ett barn ska födas. Födas är så mycket större än 150 spänn och det är megastort att 150 spänn kan hjälpa till med det. Det är alla barn värda. Gud, blir alldeles till mig av tanken på det för mig lilla jag kan ge och hur stort det blir för andra. Konsten att förvandla 150 spänn till en säker förlossning. Halleluja! Eller nåt. 🙂

20140526-234905.jpg

/Elaine, köper ett gäng förlossningar innan hon lägger sig och ber Gud om en egen i framtiden.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “31 förlossningar tack vare er”


 1. Karin skriver:

  Rätt coolt egentligen att man faktiskt kan köpa en förlossning åt en annan kvinna. För ett par år sedan tyckte jag att mycket av välgörenheten kändes så långt bort, man fick aldrig veta vad pengarna gick till och hur de användes särskilt detaljerat vilket gjorde att jag oftast inte gav några pengar. Nu däremot man man köpa både poliovaccin, fotbollar och förlossningar och jag tycker att det är fantastiskt! Kan man inte få räkna sig som någon slags ängla-mamma till de där barnen? 😉

 2. Diana DeMarkey skriver:

  Helt underbart fint gjort av alla samtliga som engagerat sig. Underbart, verkligen. Vad stolt man blir att människor verkligen vill hjälpa till och få världen att bli liiite bättre. =)

 3. Apolonia skriver:

  Så godt !!!!

 4. Nathalie Staf skriver:

  Hej elaine. Jag skulle vilja tipsa dig om en sak angående att bli gravid.. Jag har en vän som hade det svårt i flera år., men så berättade hon om några som hade lagt sperma i en spruta och kört in i våran könsdel:). Då hade jag en spruta liggandes. En mellanstor spruta. Dom gjorde detsamma och tro det eller ej så blev hon gravid direkt!!!! Dom hade provat ivf innan och privat det mesta. Tror att detta funderade för att inte sperman kom
  Ända fram:). Hoppas ni provar detta och att du kommer bli gravid snart!!! Med vänlig hälsning, Nathalie

 5. Sara skriver:

  Ber att gud ska välsigna dig med ett barn. Guds tajming är alltid rätt. All kärlek <3

Lämna en kommentar