Pysslar


Vad mycket grejer man kan hitta på när ens man tränar och knodden sover. Pysslade mig varm idag. Fixade afrot, målade naglarna och skrev en dikt. Gustav kom tillbaka och såg mig sittandes med datorn. Han frågade vad jag gjorde. Pysslar ss jag stolt och tyckte att min iphonebantning gick toppen. Men han log pedagogiskt och svarade Så du pysslar med datorn. jag fick tänka två sekunder och sen snabbt svara; Ja faktiskt! Det finns inget internet på den och jag har en dikt på skärmen. Ha! IMG_463520140524-143804.jpg
20140524-143818.jpg

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Pysslar”


 1. Johanna skriver:

  Vad är era bästa relationsråd?

  Hur undviker man att kväva en ny relation?

  Hur gör ni för att överraska era partners?

  Frågar allmänt, inte bara Elaine. 🙂

  • Bästa jag någonsin gjort var att skriva så många små kärlekslappar jag orkade och gömde dem öööööööverallt. Alla byxfickor, i bilen, i kylskåpet, i lådor, plånbok osv. Han gick runt i ca 3 veckor och hittade lappar med gulliga meningar. Vissa långa, vissa korta, killen var verkligen SÅ glad!!

 2. esterii skriver:

  Humorn är så viktig…

Lämna en kommentar