Gårdagens pass


Det var inte så avancerat. Jag skulle göra totalt 30 armhävningar och blir jag trött på vägen och bryter så gällde 3 min löpnining på 12km/h. Sen blev det 3 pullups och knäböj med 25 kg stång framför ansiktet (front squats – google it). På filmen ser ni mig göra armhävningar och det som kallas för hollow rock och den sista snutten är nya plankan – spänn rumpa mage, knäna strax ovanför golvet, 90 grader i armar.

Jag var seg på gymmet igår, mest för att bränslet jag tränade med var dåligt. Chocklad, nötter och kex hade jag smält i mig fram till 14.00.

Nu ska vi på jakt efter soffbord och tv-bänk. Vi hörs senare.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Gårdagens pass”


 1. Halloj Elaine!
  I fredags började min kamp mot att klara en pullup!! Har så fruktansvärt ont i armar/axlar/rygg idag och det känns så bra 😉 provade även idag att bara hänga där i stången och det var ett bra tips! Snart så!

  Så vill bara säga att, du inspirerar och jag ska fortsätta suga åt mig av alla träningsinspiration från dig!

  Kraaaam
  /Jennifer i München

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Bra gumman!! Får jag säga så? Vi går ju så waaaay back att jag känner mig som lite extra buddy och storasyster på nåt vis. Trist med indiern men fantastiskt att du har fått vara så kär, eller hur! Heartbreak hotel är en del av upplevelsen, du kommer bli förälskad många gånger till, livet är underbart!

   Vad roligt att du blir inspirerad! Ska step it up med fitnesszilla inläggen så till och med de som tycker det är tråkigt blir inspirerade. Jag hängde också sådär i säkert ett år, men nu gör jag 6 chins.

   Pöss!

   • J skriver:

    Vilket gulligt svar; sådant som gör att man bara tycker om dig än mer Elaine! <3

   • Hey, du är för go! Klart du är en buddy och storasyster! Mina vänner tycker jag är lite knäpp så ofta som jag nämner dig i alla olika sammanhang – precis som om du vore en nära vän eller släktning 😉 Oh, the wonderful blog-värld <3

    Och ja, kärleken, den går vidare och tar nya skepnader. Ser fram emot att kunna berätta hela storyn och allt vad som händer i framtiden… Tror det kommer bli en fantastisk bok faktiskt.

    Haha, ett år… Jag ska försöka ta mig en första pull-upen lite snabbare!! Och ja, keep it up, du gör det så bra!

    Pöss!

 2. Ros-Marie. skriver:

  Jag tycker om ditt koncept inom tränigen 🙂 jag tränat också med PT OCH egen tränigen. Jag träna för att mår bra och klara min vardag. För jag vill bara mår bra!

Lämna en kommentar