Det går framåt och rynkor


20140524-203233.jpg

Gud vad vi har varit effektiva idag. Om tre veckor får vi köksö och gardiner. Men imorgon så ska det köpas tvbänk, soffbord och matta. Sen är det internet som ska införskaffas. Det är ju ett EU-val som många vill att jag kommenterar, men vi har inte internet än. Det kostar multum att blogga från mobilen och inte mindre att se en tvåtimmars debatt. Oh well. Man kan inte retorikkommentera allt och snart är det svenskt supervalår.

20140524-203545.jpg

Det har regnat hela dagen och nu när soljäveln ska lägga sig, ja då tittar den fram lite retsamt och säger ”heddå” med sitt retsamma solfniss. Oh well. Det kommer en soldag imorgon också.

Alla ni som undrar. Ingen panik. Så här ser jag ut i just detta ögonblick.

20140524-210759.jpg

Varför? Jag och en polare förutspår hur många och vart mina rynkor kommer att sitta i framtiden. Mamma har inte fått sina ännu. Black don’t crack. Vettetusan hur det är med brown? Nån 40plus brun syster som kan berätta?

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Det går framåt och rynkor”


 1. Hope skriver:

  Spana in Kayo, Blossom Tainton och Sharon Dyall, dom är ju runt femtio 🙂
  Ha en fortsatt skön semester!

 2. Diana DeMarkey skriver:

  ha ha ha latinos är unga i generna, svart eller inte, vi är alla unga och fräscha länge länge. Min mor kan man iiiiinte tro att hon har den åldern hon har, läskigt. =) Och NEJ hon gör INGA behandlingar. =)
  Så mami, du kommer nog vara fräsch länge länge! =D

 3. K. skriver:

  Håller tummarna att mina thai-gener håller mig babylen länge länge till!

 4. Helena skriver:

  Elaine! Hur går det för dina kusiner vara kontaktannons lades ut på bloggen? Du sa att du skulle uppdatera men har inte hört något!

 5. Em skriver:

  Vad är det för fel på rynkor? Folk blir äldre, ja. Det ni ska vara oroliga för är sjukdomar och krämpor, resten är ju bara livet

 6. Anna L skriver:

  Fast det är ju inte ”snart” svenskt supervalår, det är ju det NU. Anledningen till att ”supervalår” används är ju för att det är två val samma år, inte för att det är något speciellt med riksdagsvalet till hösten.

Lämna en kommentar