Så peppad!


20140514-083036.jpg

Älskade dammtussar! Idag så ska jag ha en workshop i härskartekniker för ett sjukhus. Jag älskar att undervisa i branscher som jag tycker om så mycket och som är viktiga. Peppad till tusen med andra ord och varm i magen efter kvällen med min älskling Meryem. Snacka kvalitetstid med hjärtat plus att jag fick ett ”jag älskar dig” sms från Stefan. Livet äla gött ibland!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Så peppad!”


 1. Amanda skriver:

  Din ansiktsform framhävs väldigt förmånligt av volymen i ditt hår 😀 Med andra ord: Du rockar verkligen din frisyr!

 2. Linda skriver:

  Hvor er blusen/toppen din fra? Veldig fin:)

 3. Miranda skriver:

  Jag skulle tycka att det vore jätteintressant om du skulle kunna skriva lite om den nya SD reklamen som finns i tunnelbanorna. Ur ett rent retoriskt perspektiv, hur tror du att detta kommer påverka väljarna?

 4. petronella skriver:

  Å tack för den föreläsningen. Du var grym!

Lämna en kommentar