Yo people


20140505-091158.jpg

Jag vaknade verkligen på helt rätt sida idag. Kanske för att jag knappt sov nåt i natt. Vaknade av min gulleplutt Matheo, bönade och bad till Gustav att ta honom denna morgon. Jag fick sova 45 min längre, oj vad jag var tacksam för det! Små kärlekshandlingar kan göra en hel dag trots sömnbrist.

Idag har jag en proppad förmiddag med jobb som måste göras när jag inte föreläser/har kurs och det har jag hela veckan. I eftermiddag föreläser jag för cirka 500 vårdpersonal av olika slag i hur man når fram. Så här ser jag ut idag.

20140505-091615.jpg

Idag känner jag mig väldigt uppskattad över lag, både på jobb och privat. Det är en skön känsla. Så idag vill jag ge andra samma känsla. Så jag börjar med er❤️:

Jag uppskattar verkligen vår stämning här på bloggen och att ni är här! Det är tack vare era goda råd och välvilliga formuleringar som folk får sina liv ändrade. Här i veckan träffade jag på en bloggvän som tagit steget och satsat på sin stjärnman tack vare uppmuntran från er. En liten kommentar kan göra stor skillnad, även för mig.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Yo people”


 1. Heja Emma! skriver:

  Detsamma till dig finaste Elaine! Får sådan styrka från denna bloggen, finns alltid goda råd att få här från både dig och alla dina fina läsare. Blev dumpad för ett tag sedan och när jag satte på radion nästa morgon (klarade inte av tystnaden) så var det din röst det första jag hörde. Kändes väldigt mycket bättre då <3

  Nu ska jag boka två biljetter till din föreläsning i Helsingborg, morsdagpresent till min mamma! Kram

 2. Så fint att läsa de här raderna. Jag tror att vi alla här uppskattar stämning lika mycket. Elaines magiska blogg-oas. ♡

 3. Sandra skriver:

  Kram, Elaine! Himla snygg mugg också, älskar fåglar

 4. Helena skriver:

  Jag är glad att jag har hittat din blogg! Tycker den är klok, god och glad.
  Jag har läst ett tag, men det här var första kommentaren, kände mig uppmanad…

 5. Underbara du! Jag har tagit en paus från din blogg ett tag, eller alla bloggar egentligen. Ingen speciell orsak, men ibland behövs bara en liten paus.
  Nu är jag tillbaka och jag inser nu hur mycket jag har saknat dig och alla fina bloggvänner här.

 6. Elin skriver:

  Hej Elaine! Det började med att jag i höstas lyssnade på dig under ”äldredagarna” i Sthlm. Jag fastnade direkt, som en förälskelse. Jag har aldrig följt en blogg, knappt läst en med handen på hjärtat. Din blogg följer jag så gott som dagligen numer… Jag har dina böcker på nattduksbordet, ständigt redo att läsa en snutt för min man om jag finner att han behöver det. Jag har faktiskt funderat på vad det är med dig som gör mig lite ”förtrollad”… Jag ser dig nog dom en förebild. Det är rent ut sagt jäkligt inspirerande när någon i vår ålder är där du är nu. Stort tack för att du delar med dig av dig!!!

 7. esterii skriver:

  Tack själv, drömmen är den dagen man själv får kommentarer:) Kram

Lämna en kommentar