Härligt ögonblick


20140505-110859.jpg

Igår fick jag sitta mellan två veteraner i politiken och titta på partiledardebatten. Miljöpartiets förre språkrör Peter Eriksson och Folkpartiets förre partiledare Lars Leijonborg. Riktigt trevliga och det var så roligt när de själva blev trötta på de nuvarande partiledarna i debatten och sa: Nämen, nu får de väl komma till sak!” Jag blev så full i skratt av det.

Jag till Eriksson: Får du inte lust att hoppa in i debatten?

Eriksson: Absolut, speciellt när det är en massa faktafel de slänger med.

Leijonborg skrattar: Ja men det du säger stämmer inte heller.”

Både Eriksson och Leijonborg började att debattera mot varandra och skrattade emellanåt. Mellan dem satt jag, en retoriker, och analyserade deras argument i smyg.

20140505-125430.jpg

/Elaine, i bilen till väsby där 500 väntar på en föreläsning

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Härligt ögonblick”


 1. Emma skriver:

  Nu vill vi ha gustavs svar på frågestunden!! 😀 kraam

 2. Ema skriver:

  Vilket drömjobb du har, glöm inte bort det när du har det som stressigast:)

 3. Emma skriver:

  Fantastisk föreläsning! Ska öva och anamma dina tips när jag ska nå ut med avvikelsehanteringen nästa gång 🙂 Tack!

 4. Du råkade inte komma åt inspelningsknappen på din mobil antar jag? Hade varit jätteroligt att höra två gamla politikers kommentarer om de som är aktiva nu!

 5. Hannah skriver:

  I Väsby väntar min man på din föreläsning. Jag har taggat han till tusen!!

 6. Annica skriver:

  Jag är så nyfiken på vad du tyckte om debatten? Hur tolkade du Lövéns irritation och Reinfeldt sorgsna och sävliga röst… Försöker komma ihåg vad du sa om detta på föreläsningen. Känns som om man har sin egen PT i retorik genom bloggen. 🙂

 7. Kristina skriver:

  Alltså jag blir så himla glad av att det går så bra för dig! Du är så jäkla kompetent! Skönt att du är med bland alla mossiga (okej, oftast kompetenta) män och gubbar och ger liv och glädje till debatter. Girlpower!!!!!

 8. ullis skriver:

  Tack; för en grymt bra föreläsning, så många tankar och känslor den förmedlade var länge sedan jag upplevde. Du inspirerar!!!

Lämna en kommentar