En kram som fångades på bild


Jag vet. Det har varit partiledardebatt ikväll. Men jag går och lägger mig med den här bilden i hjärtat.

20140505-000433.jpg

En av de många kramar jag fick och gav till deltagarna på Ung Cancer. Det är så mycket större än politik och vackra formuleringar. Det är människor och det är kärlek. Jag har sett era kommentarer – ni som var med på dagen och jag har läst era mejl. Jag kanske har föreläst med Tony Blair, men att föreläsa för er var större – mycket större!

Om politikerna hade en smula av den känsla som ligger bakom de ord som ni på ung cancer har när ni pratar – då hade de vunnit alla hjärtan och alla debatter. Ni är redan retoriker, ert budskap går inte bara ut utan det går rakt in. Ni behöver inte mig eller någon annan retorikkonsult för ni har redan det som gör att folk lyssnar – autenticitet. Det är dock en sak ni behöver göra – våga prata. Skit i hur saker och ting landar, bara säg det. Vi är i grund och botten människor och vi är designade att ta mänskliga saker. En av er mejlade mig och berättade att du tillslut vågade stå upp och prata inför alla och – det blev bra.

Mitt möte med er på Ung cancer har förändrat-, och gett avtryck i mig för livet. Jag älskar er❤️

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “En kram som fångades på bild”


  1. Tissel skriver:

    <3 dig

  2. Sanna skriver:

    Så fint sagt .

  3. Sånt här gör mig tårögd och alldeles varm i hjärtat!!

  4. Jenny Norrland skriver:

    Tusen tusen tack för att vi fick lyssna på dig på vårt Ung Cancer Landsmöte. <3 Väldigt inspirerande,lärorikt och kul 🙂 Kommer definitivt att läsa din blogg varje dag! Kramar

Lämna en kommentar