Ålsten är vackert, men inte nåt för oss


20140504-165023.jpg

Gustav ville visa oss Ålsten idag som ligger i Bromma och rätt nära till Alvik. Det var vackert, men lite för händelselöst för vår smak. Undrar inte om det ändå kommer sluta med att vi fastnar vid Liljeholmskajen eller flyttar in till stan? Önskedrömmen just nu är Sollentuna!

Nu ska jag bege mig till Aftonbladet och jobba. Jag ska bevaka partiledardebatten med det här gänget.

20140504-195028.jpg

Så ni får en kvällens business outfit så här på söndagskvällen. Jag finns på Aftonbladet Live från 21.00 om ni vill se mig.

20140504-195104.jpg

Skjorta från Konsum, byxor från Pressbyrån och skärp från apoteket. Puss!

Bloggvännerna har ordet

19 svar till “Ålsten är vackert, men inte nåt för oss”


 1. Maria skriver:

  haha jag läste ”Skjorta från Konsum, byxor från Pressbyrån och skärp från apoteket. Puss!” och tänkte efter väldigt länge. ”Skjorta från konsum, nej nu måste jag kommentera och fråga om det stämmer. Eller ja dom har ju kallingar och sånt. Eller hon kanske köpt en tidning där det ingick en skjorta.”
  Reagerade inte ens på pressbyrån och apoteket. Tror att jag behöver vila efter denna jobbhelg.

 2. Diana DeMarkey skriver:

  ha ha ha vad rolig du är! Alltså med din kommentar om vart du ”köpt” alla kläderna ifrån. =D Luktar lite hån där. 😉

  Hoppas det gick bra på jobbet och att ni finner ett drömboende.

 3. Olivia skriver:

  Mitt barndomshem utanför Knivsta kommer ut på hemnet i veckan, håll utkik ! Det är helt fantastiskt med stor tomt och pool. Världens bästa hus 🙂

 4. sanna skriver:

  hahaha va skön du e 🙂 förstår inte varför du måste skämta om vart du köpt kläderna, men roligt var det iallafall 🙂
  jag tycker inte att det är reklam om du säger vart du köpt dom,
  annars så skulle ju folk bombadera dina inlägg med frågor som vart har du köpt det? e väl likabra att bara skriva ifrån början?
  men förstår om det e tröttsamt 🙂 ica maxi däremot har faktiskt bra kläder ibland,
  på riktigt 🙂

  ha en underbar kväll going. kramar.

 5. Du är underbar! Jag vill också ha en skjorta från konsum 😉 FAB ju!

 6. esterii skriver:

  Här i glesbygdens glesbygd vore de underbart om man kunde shoppa på apoteket, snart enda butik kvar:) Ska försöka föreslå att de utökar utbudet.. Kram fina..

 7. J skriver:

  Förlåt mig för att jag har frågat var du köpt dina kläder en gång, trodde du skulle bli glad… Nu känner jag mig jättedum:(

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Neeeej, inte känna dig dum. Jag svarar ibland, ville bara skoja till det lite ikväll. Kram på dig❤️

   • J skriver:

    Vad bra:) Då övertolkade jag, tänkte eftersom du inte svarade på den kommentaren för att du var trött på sådana frågor och att detta var ett svar till där du förlöjligade det. Överdrev nog min roll, du brukar ju få ett par kommentarer om dagen så det är vid närmare eftertanke inte så konstigt att du inte svarar och ens kommer ihåg allt folk skriver en dag. I vanliga fall brukar jag ha humor! 🙂 Sov Gott!

 8. Alexandra skriver:

  Hahah underbart!!

 9. :)) skriver:

  Kolla huset Hanna Graaf länkade på sin blogg! Perfekt hus för er i Sollentuna!!!!

 10. Lovisa skriver:

  Men åh, jag som älskar Ålsten och Bromma! Växte upp där och tycker det är mysigaste stället på jorden och bästa gatorna att få cykla omkring på med kompisarna 🙂

 11. K. skriver:

  Känner igen mig. Jag och killen ligger och våndas på nätterna, pga har hittat drömtomten 30 min från Sthlm. Men liksom vad skulle jag göra hela dagarna när han jobbar? Jag har inget körkort och skulle känna mig så låst. Och barnen, hur ska det gå för dem med det lilla skolutbudet? För att inte tala om tonåren, ska man behöva köpa moppe och se dem hänga utanför typ en bensinmack på helgerna?!

  Men samtidigt, tänk att få bygga drömhuset, skapa drömträdgården, ha båtplats, hästar och får utanför, Mälaren på två håll och så ett naturreservat bakom huset.

  WHAT TO DO?! Kanske får jo

  • Alex skriver:

   Ta chansen! Visst ska man göra mycket för barnen men lite för sig själv också. Vem vet om tio år när barnen är tonåringar så kanske det inte är drömläge och då fyttar ni tillbaka till stan?
   Du får satsa på körkortet, det går att ta det även i ”äldre” år. Lycka till!

 12. Sara skriver:

  Du ska få ett tips, det du ska fokusera på är om skolan är bra där du vill bo, allt annat är sekundärt. Jag tror inte du är där i skoltankarna än, men snart är det dags att söka 6-års, och då skulle inte jag vilja bo i liljeholmen!

 13. Y skriver:

  Kolla in Lidingö? Finns många fördomar om det men sanningen är att det är en fantastiskt vacker, nära till city och med de bästa naturområden du kan tänka dig. Jag är 18 år och har fullkomligt älskat att växa upp här. Södra ön har fantastiskt söta områden, eller mer pampiga villor om man vill det. Älskar denna gröna fina ö in i Norden mycket! Och som sagt – att min barndom blev så härlig har nog till stor del att göra med att vi bor här. Cyklade på gatorna om kvällarna, lekte burken med alla barn i kvarteret, spelade fotboll på ängen nedanför, promenader längs vattnet… Kanske värt att kolla in! Hihi. Puss & kram!

 14. Sara skriver:

  Å men titta på Tyresö. Växte upp i Bromma Ålsten. Rart men inget slår Tyresö. Naturnära, en skärgårdskommun, direktbussar till stan tar cirka 20 minuter till tegelbacken. Trevliga människor, fantastiska skolor – Fornuddens skola vann just arlas guldko för bästa matgädjeskola. Huspriserna betydligt bättre än norr om stan. Finns fortfarande tomter så bygg ert drömboende! Vi har längdspår på vintern, massor av insjöar att bada och fiska i men samtidigt bara ett stenkast till stan. Underbara människor! Inget slår trivsamma Tyresö som är kommunens pay-off 🙂 ni kommer aldrig att ångra er.

 15. Karin skriver:

  Välkommen till Sollentuna! Nära stan och i väst mycket bra kommunikationer till stan. Här finns skog och äng, båtar och bad, idrottsarenor och köpcentrum. Vi flyttar nog aldrig igen!

 16. A skriver:

  Sollentuna är bra, särskilt Edsviken med omnejd.
  Jag gjorde tvärtom från er – växte upp i Sollentuna, men bor nu i innerstan. Jag gillar det sistnämnda mer, gångavstånd till allt och inte så likriktat som ett villaområde lätt kan bli.

Lämna en kommentar