En lördag i Göteborg


Godmorgon finingar! Vilken strålande dag vi Stockholmare får vakna upp till. Tydligen ska Göteborg bjuda på samma väder.

20140503-080630.jpg

Jag är på väg dit nu efter en långfrukost med mina boys. Jag ska föreläsa för Ung cancer. Jag kommer att komma till Göteborg lite tidigare än när föreläsningen börjar så jag har med mig träningskläder och ska gå till ”mitt” gym där borta.

Jag tycker det är så skönt att åka till de städer man är i så mycket att det känns som hemma. Göteborg är definitivt en sån stad.

Hade för övrigt en rolig kläddialog med min man. Det har jag varje morgon eftersom jag föreläser och utbildar så olika branscher att jag alltid vill bolla min outfit med honom. Så här lät det idag:

20140503-075833.jpg

Jag har precis dragit på mig mina blå stretchjeans: Är dom fina?

Gustav tuggar knäckemacka: Jättefina, de ser ut som långkalsonger.

Jag: Va?!

Gustav förvånat: Men vaddå?! Jag sa ju att de var fina!

Haha, män…

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “En lördag i Göteborg”


 1. Amanda - norrländsk studentska med längtan till Latinamerika skriver:

  Vad roligt att du ska föreläsa för Ung cancer, jag beundrar deras arbete!

 2. Visst är det underbart när man inser hur lite ens utseende spelar roll för ens man? De ser liksom inte samma ”problem” som man gör själv!

 3. Ruffie-Lina skriver:

  Hahaha så jäkla rolig kommentar!!! Ha en underbar dag och en fantastisk träning, det längtar jag efter nu! Snaaaart är jag där igen…
  Men först ska jag ta och gifta mig idag, sen klämma ut den här fotbollen om några veckor, SEN får jag träna!;)

  Kram till dig

  • Elaine skriver:

   Men GUD, gifter du dig idag kära Ruffie-Lina! Vilken ära att höra från dig just på denna stora dag och vilken strålande sol ni fick! Njut och ha en alldeles ljuvlig bröllopsdag! Stor kram

   • Ruffie-Lina skriver:

    Tack gulliga du 🙂
    Vi hade en alldeles perfekt dag med alla våra närmaste som var med och firade vår dag, åh det var så kul!!! Nu ska jag nörda ner mig i alla foton hela dagen idag, med fötterna i högläge och rester av tårta som frukost 😉
    Kram <3

 4. Välkommen till fina Göteborg! Jepp solen skiner men inte är det speciellt varmt.

  Och ja, män!

 5. Monira skriver:

  Härligt härligt härligt. Så fort jag flyttar tillbaka till Sverige vill jag komma på en av dina föreläsningar 😀 Ha en fantastisk dag.

 6. Thea skriver:

  Jag är nyfiken, vilket är ”ditt” gym här i Göteborg? 🙂

Lämna en kommentar