Plutmunskärlek


Vi saknar redan varandra jag och mina brudar! Skickar pussmunnar och ”jag saknar er” efter vår lilla torsdagsfrukost igår. Man skulle kanske tro att vi var nykära vi tre, och det är vi nog minsann!

20140502-141013.jpg

Vilket fenomen det är egentligen det här med plutmun. Jag gör det i syfte att skicka en puss. Men så finns det dem som gör det i eggande syfte. Jag kanske har missat något? Tänk om det faktiskt fungerar… Skickar ni plutmunsbilder till era respektive och viktigast av allt – blir de tills sig av trevliga känslor av dem? Skulle jag skicka en sån här till Gustav så skulle han svara något i stil med ”Är du fjortis frugan?”. Eller så skulle han skicka en plutmun tillbaka eftersom han förmodligen skulle tro att jag skämtade.

20140502-141639.jpg

Jävlar vad nyfiken jag blev! Jag skickar bilden till honom nu och rapporterar svaret senare. Tihi!

/Elaine, beger sig till gymmet för ett snabbt pass innan hämtning.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Plutmunskärlek”


 1. Cecilia skriver:

  Haha, jag ser framför mig hur min sambo hade reagerat om jag hade skickat en sådan bild. Förmodligen hade han ringt upp och frågat något i stil med ”har du köpt ny tröja”. Japp, han hade nog inte ens sett pussmunnen 🙂

 2. Haha! Underbart med mms-pussar ju!
  Skulle jag skicka till min Ohana-syster skulle hon nog messa tillbaka och fråga om jag var full… 😛

 3. esterii skriver:

  Har så små läppar så kan knappt pute.. men putmunar var min första kick att börja blogg. Kolla Elaine, nu har jag börjat kommentera igen!! Är det en drog?

 4. Johanna skriver:

  Hej!
  Jag tycker du är så sjukt vettig och undrar hur sugen du är på att ge dig in i en debatt. För några dagar sen skrev Sandra Beijer (niotillfem) ett inlägg där hon visade att hon hade klätt ut sig till Paow när hon skulle på sin brors studentskiva med Paradise Hotel-tema! Det blev ramaskri i kommentarerna och på bla bloggkommentatorerna. Folk skrek klassförakt osv.
  Personligen ser jag inget fel eller nedvärderande med att klä ut sig till Paow eller någon annan dokusåpadeltagare utan tycker folk tar åt sig i onödan och letar fel. Förstår att folk tar illa upp om man klär ut sig till nazist eller målar sig svart eftersom det finns en väldigt hemsk historia med förtryck och mördande där men tycker det går till överdrift när man inte får klä ut sig till en dokusåpadeltagare. Hur ser du på det hela?

  Sandras inlägg med kaos i kommentarsfältet: http://rodeo.net/niotillfem/2014/04/paradise-hotel/
  Bloggkommentatorerna: http://stureplan.se/bloggar/bloggkommentatorerna/2014/05/01/klassforakt
  Sandras svar på alla kommentarer: http://rodeo.net/niotillfem/2014/05/answers-to-past-weeks-comments-part-1-4/

 5. Diana DeMarkey skriver:

  ha ha ha läser inte han din blogg? då lär han fatta vad du är ute efter ändå, hihi.

  Jag fattar det heller inte, ärligt. Vad är det med dom där ankläpparna (som jag kallat det) det är fasten inte många som ser bra ut ens heller. Visst att dom själva tycker väl säkert det men hur kan man bli så blind. skrämmande. Ja ja alla gör som dom vill.

  Ha en bra dag.
  /Diana

Lämna en kommentar