Me and my man i Svensk Damtidning


20140502-165108.jpg

Det var från minglet på öppningen av Leilas nya butik. Jag tycker vi fick till parposen denna gång, vad tycker ni?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Me and my man i Svensk Damtidning”


  1. Babbsan skriver:

    Absolut 😀

  2. Mattias skriver:

    Bra bild!
    Men är den inte väldigt klassisk? Mannen står rakt på. Max exponering av ansikte, breda bröstmuskler och höfterna parallellt med bildkanten, redo för en frontattack. Kvinnan står tryckt mot hans sida, ofta med byst och sköte mer vinklat mot mannenän mot kameran.
    Vill du att det skall bli riktigt stereotypt så håller du upp hakan och öppnar munnen en aning. Gärna med ett leende med så att du bekräftar hans manlighet. (Men gör inte det, det är bara sorgligt…) Det är intressant att studera bildspråket. Vänd på det, hur ofta ser man en man vänd mot sin kvinna, nästan klängandes på henne? Men dina hissbilder brukar vara bra, där är ni ofta lika makttagande i bilden.

Lämna en kommentar