Suportar mina brudar Bella och Pingis


20140430-143529.jpg

Jag vill verkligen att kvinnor ska våga ta steget att starta eget och blir så glad när de gör det. Jag vet inte hur procenten är med tror att det är mindre än 5 procent i Sverige. Det tog mig väldigt lång tid att faktiskt ta steget och bli helt egen. Nu är jag det. Bella och Pingis också. 🙂

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Suportar mina brudar Bella och Pingis”


 1. Adina skriver:

  Snygga brudar!

 2. esterii skriver:

  Ja säger bara .. power på er!! Mer kvinnliga entreprenörer:) Kram

 3. Honeybubch skriver:

  Snygga powerbrudar!!!

 4. Carin skriver:

  Enligt statistik från Tillväxtverket är andelen kvinnliga företagare i riket 23 procent!

 5. Jennifer skriver:

  Jag känner bara, ganska spontant, att du är så jävla vettigt! Och så var jag tvungen att skriva det. Det är skönt att det i alla fall finns EN sådan blogg i den här cirkusen.

 6. Gunvor skriver:

  Du är lite pessimistisk Elaine. Det är lite bättre än 5 % men långt ifrån jämställt, så kvinnor som har eget eller vill starta eget behöver både stöd och förebilder. Statistiken är lite osäker. Enligt Tillväxtverket ligger andelen kvinnliga företagare på ca 23 % i hela riket, medans Företagarna anger att andelen ligger på drygt 30 %. Jag vet inte hur de mäter så jag kan inte uttala mig om vad diskrepansen mellan siffrorna beror på.

 7. Kan du inte berätta vid tillfälle om dina egna erfarenheter från hur det var att starta eget? :kr

 8. Maddo skriver:

  Jag är oxå egen företagare! Gör informationsfilmer till företag av alla dess slag 🙂

 9. Maria skriver:

  Jag måste läsa din blogg oftare känner jag, läsa din bok, lära mig kunna prata för mig.
  Jag har en chef som är från helvetet, och skulle behöva växa till mig i språket och våga stå upp för mig själv mer…
  Önskar verkligen att jag var mer som dig och Blondinbella, skulle behövt mer girlpower känner jag, trodde jag hade det i mig – tills jag började jobba här… Drygt men sant!
  Mer Power till folket helt enkelt!!!

Lämna en kommentar