Feed me…


20140430-081049.jpg

Godmorgon kära människor! Jag är på väg till en frukostmöte på Riche. För en gång skull så är jag hungrig så här dags så jag ser fram emot en riktig brakfrukost. Vi är fler kompisar som inte har ätit frukost på si sådär 10 år som får sörja dessa maffiga hotellfrukostar på semestrarna. Det går inte att tvinga i sig det. För er som äter frukost så skulle det vara som att jag tvingade i er mat 03.00. Alla kroppar är olika, men idag är jag så lycklig över att min kropp är en frukostätare. Helvete vad jag ska passa på.

20140430-082257.jpg
Bloggvännerna har ordet

20 svar till “Feed me…”


 1. esterii skriver:

  Aj aj mitt inlägg var inte bra nu när jag läste detta eller kanske var den det, jag åt ju i alla fall något:)

 2. Ioanna skriver:

  Jag är inte heller frukostätare vanligtvis men ibland kan det vara riktigt gott! 🙂

 3. Diana DeMarkey skriver:

  ha ha söt bild på dig, ser busig och söt ut. =)

  Hoppas du får en fin valborg!

 4. Fanny skriver:

  Jag fullkomligt älskar frukost, längtar efter frukosten nästan varje kväll jag går och lägger mig!
  Jobbade ett tag på en flygplats där arbetspassen började redan 04.00 men gröt tallriken och mackorna (men speciellt kaffet) var lika god ändå där vid 3 snåret. Tur man är olika 😉 ha en jätte trevligt dag, du är en stor förebild!

 5. Ida skriver:

  Jag älskar mat när som helst på dygnet, klockan 03.00 eller 08.00 spelar ingen roll 😉

 6. Jag är så avundsjuk på alla frukostätare, frukostmat är ju det godaste som finns! Men jag kan verkligen inte äta före typ elva på förmiddagen…

 7. sassy skriver:

  Vill bara säga att jag tycker du är stört grym Elaine!
  Har läst din bok Härskarteknik och håller på att läsa Snacka snyggt nu. Böckerna har verkligen fått mig att tänka till och jag läser några sidor varje kväll och försöker tillämpa tipsen och råden dagen efter! Helt galet va roligt och intressant det är! Som student vill jag verkligen lära mig att kommunicera bättre och jag har lärt mig en hel del! Vill att du ska veta att jag verkligen har nytta av dina böcker! 🙂

  / Sista året-Ingenjörsstudent som ska bli kung på att snacka snyggt på sin framtida arbetsplats (och annars också).

 8. Linde skriver:

  Tror inte på att folk är ”icke-frukostätare”, det är en fråga om vana. Alla kan vänja sig vid att äta frukost/inte äta frukost. Iaf, njut nu, frukostbuffé när en är riktigt hungrig är det bästa som finns!

 9. Christina skriver:

  Hej elaine!
  I några år nu har jag läst din blogg. Jag är 20, snart 21 och ser upp till dig så otroligt mycket. Så nu kommer en sån där jobbig fråga. Jag är tillsammans med en kille som är 7,5 år äldre än vad jag är. Vi har varit tillsammans i snart ett halvår. För några veckor sedan upplevde jag att jag började omedvetet ta avstånd från honom och jag vet inte varför. Han har inte haft något förhållande innan mig och kan inte förstå mig när jag försöker förklara varför jag känner vad jag känner, att mina känslor svalnar. Åtminstone de där head over heels/ramlar av stolen känslorna för honom. På grund av åldern kan jag inte se någon seriös framtid med honom, det vågar jag inte. Jag står och balanserar mellan att göra slut och att fortsätta kämpa för att kanske få tillbaka de där känslorna igen. Snälla hjälp mig fina bloggänget och elaine! Kram

  • Ema skriver:

   Tycker du skall vara ärlig mot honom att du tycker åldern spelar så stor roll som det gör och att du inte kan se en framtid med honom. Det är inte mer än rätt att han får veta det kan jag tycka.

   Sedan tycker jag människor generellt sätter alldeles för stort värde till ”head over heels” känslor, det är normalt att de första förälskelsekänslorna svalnar efter tid och vardag. Dock övergår en förälskelse till riktig kärlek ifall det är rätt och den känslan av trygghet och samhörighet tycker jag är minst lika bra. Tänk igenom vad du vill och var ärlig mot honom är mina råd.

  • Leila skriver:

   Varför ser du åldern som ett problem? Fundera istället på vad du associerar med åldern. Du skriver att du inte vågar se en framtid med honom. Varför? Gräv lite mer i det så du kan komma fram till vad som egentligen skrämmer dig. För åldern i sig är ingenting egentligen. Det är faktiskt bara en siffra.

   • Christina skriver:

    Åldern främst för att jag inte kommer vara redo att slå mig ner på väldigt länge. Något jag tror kommer bli ett ultimatum för honom

 10. Johanna i Berlin skriver:

  Frukost är det bästa som finns! Men det får inte vara samma mat flera morgnar i rad, då blir jag tokig. Och den klassiska ”Berlinfrukosten” som serveras över allt här i Berlin är jag supertrött på nu. Den innehåller massor och är toppen – men typ same same överallt.

 11. Majsan skriver:

  Jag älskar frukost och kan äta hur mycket som helst 🙂 Det är nog den bästa måltiden på hela dagen (tycker jag).
  Du har så himla snygga svarta byxor på dig, får man fråga var de är köpta?
  Stort tack för en toppenbra blogg, kramar från Majsan

 12. Emelie skriver:

  Hej fina Elaine!
  Skulle inte du kunna ge lite tips gällande att tala inför människor? Jag gick i en klass på gymnasiet där klass”kamraterna” i princip satt och skrattade/ifrågasatte okonstruktivt/kastade papper på en när man hade redovisning. Nu vill jag träna bort min osäkerhet för att kunna förmedla innehållet i mina presentationer utan att vara så fruktansvärt nervös & osäker. Har du något tips?

  Kramis!

 13. Linda skriver:

  Vilken härlig bild på dig! Du ser lite full i fan ut, som om du vill hoppa genom bloggfönstret och ta ett bett av allas favvofrukost. 🙂

 14. Heja Emma! skriver:

  Ooh, dra gärna upp mig klockan tre på natten för att äta! Har inga problem med det. Mat i alla dess former oavsett tid på dygnet, jag är på! 😉

 15. Hanna skriver:

  Jag är inte heller en frukostmänniska men när jag bor på hotell (semester eller konferens) så brukar jag börja morgonen med en joggingtur så att jag arbetar upp en aptit. Sen brukar det gå bra att äta. Bara att gå upp en dryg timme tidigare.

 16. Lisa skriver:

  Skulle lätt kunna äta och tycka att det är gott kl 03:00. Ämnesomsättning delux…

Lämna en kommentar