Att får träffa er live


20140429-192526.jpg

Vad det var roligt! Och att ni mejlar och delar med er av era upplevelser av min föreläsning, det är ovärderligt. Cramer cramar om kultur tog så fina bilder från gårdagen som jag fick dela med mig.

20140429-193559.jpg 20140429-193609.jpg

Jag är för övrigt helt slut. Kvällsföreläsning igår, nyhetsmorgon och heldagskurs efter det. Matheo och jag drog till Crille, Jossan, Vincent och den nya lilla familjemedlemmen som än så länge heter Lillebror. Han var såååå fin.

Nu ska Matheo läggas och jag funderar på att göra detsamma. Har ett morgonmöte 08.30 i morgon och sen är det kontorsjobb. Känns lyxigt att sitta på kontoret eftersom jag oftast är på väg.

Tack snälla Charlie Cramer för fina kort och desto finare blogginlägg. Puss på dig och er andra.

/Elaine, är en tröttmössa.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Att får träffa er live”


 1. Åh tack själv!

  Kul att du gillade bilderna!

  Förstår att du är tröttmössa efter den energin igår!

 2. Theresia skriver:

  Hoppas du får sova gott och ta igen dig! Snart är det röd dag! 🙂 Kram

 3. Emma skriver:

  Alltså kvinna – hur gör du? Du hinner med jobb, träning, man, barn OCH vänner! Det är insane!
  Jag är 22 år och förlovad och snart gift – är så tacksam och lycklig för det och vill verkligen inte ha det på något annat sätt. Om jag nu träffat mannen i mitt liv varför vänta med att stadga sig?
  Problemet är att jag känner mig väldigt ensam. Jag har ett jobb där jag jobbar kvällar och helger när alla andra är lediga och sen när jag väl är ledig så är jag så slut så jag bara vill vara hemma. Jag jobbar med människor, att vara social, bilda relationer och jag ÄLSKAR det men jag är en person som det tar energi från och stället jag bor på, där känner jag inte så många vilket betyder att min fritid också skulle bli att lära känna, bygga relationer och eftersom jag redan gör det så mycket i mitt jobb så orkar jag helt enkelt inte med det annars heller. Men jag vill så gärna ha vänner att hänga med! Hur gör du för att dels lära känna personer? Jag gillar relationer där man känner varandra och kan prata om allt, att umgås i stora sammanhang är inte min grej för jag är en person som verkligen vill veta saker om mina vänner och inte bara ha ytliga relationer. Så hur lär man känna människor och bli tight? Och hur prioriterar man? Jag hinner bara med fästman, egentid, jobb och träning. Saknar verkligen vänner!!
  Skulle vilja höra din syn på detta och har du haft en period där du känt dig ensam? Vad gjorde du då? Hur blir man bästis med någon nu när man är vuxen?
  KRAM!

 4. Är som Emma imponerad av att du hinner med allt. Kudos till dig! (har precis lärt mig ordet kudos, det verkar vara rätt hett just nu….)

  Sen ville jag passa på att berätta att, att, att… Det har tagit slut med han den där indiska prinsen. Det är svårt med kärlek när man är nyss tjugotvå fyllda och liksom vill se hela världen innan man slår sig till ro och så.
  Kändes som att du skulle få veta det om du inte redan listat ut det tack vare den lilla finishingen på mitt nickname här som jag tagit bort. Nu är hjärtat i München och vi försöker leva livet till fullo och vi lyckas rätt bra, jag och mitt hjärta.

  kram <3

 5. Emina skriver:

  Tycker du ska komma till Göteborg och ha en öppen föreläsning typ NU!

 6. Ja! Sov! Vila, ladda batterierna och sen tar du långledigt haha!
  Skulle så gärna vilja gå på en av dina föreläsningar men mitt liv just nu är bara jobba äta sova så… Kanske ska börja med att köpa en eller ett par av dina böcker, vore coolt att ha dig i bokhyllan så att säga 🙂

 7. […] till henne för de var roliga ögonblick i hennes föreläsning. Ni kan gå in på inlägget ”Att få träffa er live” Hoppas någon av de nya besökarna hittar tillbaka igen […]

Lämna en kommentar