”Ta med dig böckerna vi har hemma”


20140428-094626.jpg

Det lät så lätt när Gustav sa det. Självklart tar jag med mig böckerna till föreläsningen ikväll, det är väl bara att slänga dem i en väska. Det han ”glömde” att nämna var att böckerna var tre stora kartonger som kanske väger 40 kilo tillsammans. Jävla tröttmössa min man är som inte berättar det. VAD ÄR DET MED
KVINNOR OCH MÄNS KOMMUNIKATION?! VARFÖR FUNGERAR DET INTE?! Jävla skit.

Aja, tur att jag tränar och är stark då.

Ikväll smäller det! Fullsatt föreläsning om Vardagsmakt på Clarion Sign.

Bloggvännerna har ordet

16 svar till “”Ta med dig böckerna vi har hemma””


 1. esterii skriver:

  Han är snäll och tänker att du får lite vardagsträning, män tänker också:)

 2. Han kanske tänkte att du skulle ta pirran (om ni nu har nån förstås haha!)?
  Men alltså, du ser riktigt glad ut! Och stolt! 😀
  Yeay heja dig! 40 kilo fixar ju du plättlätt tror jag 🙂

 3. Det räknas väl som dagens träningspass?

 4. Andrea skriver:

  Vi ses ikväll!
  Har sett fram emot denna kväll, ska bli så kul att höra dig live!

 5. Nina skriver:

  Ha ha,nu får du lyfta bokkartonger istället för kettlebells,men träningen blir densamma.Det var kanske så Gustav tänkte.

 6. Sara O'Brien skriver:

  Om någon vill gå som har vägarna förbi Huddinge sjukhus så kan ni få köpa min entré biljett (fakturan är biljetten) – har nämligen sjuks barn och ingen som kan sitta barnvakt och måste åka direkt hem från jobbet

 7. Sara O'Brien skriver:

  Ska bara kolla med Medborgarskolan att det är ok först- återkommer med mailadressen när jag gjort det!

 8. Sophie skriver:

  Ser fram emot ikväll!

 9. matilda skriver:

  Se det som ett träningspass! Så säger alltid en närstående som är världens peppigaste person när man jämrar sig för att man måste cykla långt/bära tungt/flytta till 5e våningen utan trappor. Hen har ju rätt, varför står man och lyfter skrot på gymmet men svär över tunga matpåsar? 🙂

 10. annepauline skriver:

  Jag kommer att lyssna på dig i kväll. Ska bli sååå spännande!
  ”Bruden” i receptionen.

 11. Martina skriver:

  Jag som anmält mig och betalt men får ej barnvakt ; ( hoppas de blir snart igen. Är så ledsen och arg!

 12. Lena Tell skriver:

  Jag har en biljett till kvällens föreläsning men jag kan inte gå. Om det är någon som vill köpa min biljett kan ni maila mig, lena.k.lindback@gmail.com. Biljetten kan hämtas på Odenplan.

 13. Linda skriver:

  Hahahaha!
  Det här var ett roligt inlägg tycker jag 🙂

 14. Melike skriver:

  Vilken grym föreläsning idag på Clarion! Fick mig tårögd på slutet. Fin tjej du är:)

Lämna en kommentar