”Hennes hjärta klappar för vanligt folk”


Recensioner är svåra för man vet inte hur boken landar. Förstår folk mig eller inte? Så läste jag den här och blev så glad. Tack Nina! När jag läste den här meningen så kunde jag andas ut:

Upplevelsen är att Eksvärd i sin vardag rör sig i en värld av relativt maktvana personer, men att hennes hjärta klappar för ”vanligt folk” som har glömt eller inte fått veta att de också har makt. Denna kloka bok om vardagsmakt skulle gott och väl kunna hamna i händerna på var och varannan undersköterska och busschaufför och läsas med stor behållning. Det tror jag att Eksvärd verkligen vill. Hoppas det blir så.

20140416-215104
Bloggvännerna har ordet

4 svar till “”Hennes hjärta klappar för vanligt folk””


  1. Alexandra skriver:

    Kan inte mer än hålla med. Jag har redan rekommenderat vardagsmakt till flertal personer. Även härskarteknik är en ny favorit hos mig. Jag kom på mig själv med att både tänka och säga högt ”den jäveln” med att blivit härskad över både omedvetet och medvetet. Ringde tom upp min vän och sa att hon härskat över mig och fått mig att göra en grej jag ej velat med hjälp av komplimanger. Vi skrattade gott åt det båda två och hon bad om ursäkt. :p

  2. Lena skriver:

    Boken är underbar! Social makt, läst kapitlet flera gånger. Introvert..

  3. Liv skriver:

    Tack för en bra föreläsning ikväll! Jag var tyvärr tvungen att smita tidigare, men det hade bara att göra med sj:s tabell och viljan att komma hem till min lille plutt – inte föreläsningen. Du var duktig och det är ett fascinerande ämne!! Ska fortsätta plöja boken imorgon. 🙂

  4. Vilken superrecension, jag ska definitivt köpa Vardagsmakt när jag kommer hem till Sverige igen!

Lämna en kommentar