När allting fastnar i ens själ


Det finns tillfällen i livet som är extra starka. Då man får tänka sig för noggrant för vilken musik man ska lyssna på då, vilka genvägar man tar till stan och vart man befinner sig. Musiken, vägarna och platsen du befinner dig på kommer att vara märkta för all framtid. Nästa gång den där låten spelar på radion så kastas du tillbaka. Det tog mig några besök i Barcelona tills de gamla fotspåren hade bleknat. Vissa perioder i livet är själen vidöppen och alla platser, låtar, maträtter får för alltid en annan smak eftersom de kommer att komma med minnen. Just nu är en sån period i mitt liv. En väldigt fin period. Jag lyssnar väldigt mycket på Alicia Keys.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “När allting fastnar i ens själ”


  1. Jag slog på min VÅR-LISTA på Spotify idag och kände hela kroppen fyllas med härliga, sprudlande vårkänslor. Detta trots, eller kanske för att, mars varit den mest turbulenta månaden någonsin i mitt 22 år långa liv… 🙂 Oh well, livet vore ingenting utan sina ups and downs. Det är bara att acceptera det och gå vidare!

Lämna en kommentar