Minnen


Kollar på bilder på min sluta-amma-boot-camp som Daniela och Stefan joinade mig på. Gud vilka härliga dagar vi hade på Bomans hotel. IMG_2807

Vi hade helt underbart. Sällan har jag skrattat så mycket som de tre dagarna. Alltifrån när vi höll på att svettas ihjäl på hotellrummet och Stefan gick så långt som att lägga sig på en solstol utanför hotellet. Det kändes som vi var i ett tropiskt land. Dagen därpå såg vi att vi hade satt golvvärmen på högsta temperatur av misstag.

IMG_2776IMG_2868

Mina bröst blev bara större och större den helgen. Roligaste ögonblicket var när vi satt och pratade och drack champagne på hotellrummet. Det är ingen shame in the game med Daniela och Stefan, mitt högra tutte blev plötsligt tvungen att handpumpas. Så jag tryckte på bröstet för att kolla läget och stråle bröstmjölk flög genom luften och hamnade både på Stefans ansikte och i champagneglaset. Den skrattattacken Daniela och jag fick när Stefan frös till is och inte visste om han skulle skrika eller gråta, det var utan dess like. Stefan gillar inte tjejer och han gillar inte bröstmjölk. Men vem gör det egentligen?

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Minnen”


 1. Ester skriver:

  Elaine, måste tipsa dig om serien the fall som finns på Netflix! Ombytta könsroller/maktpositioner så de bara smäller om det! Plus att de är ett bra krimdrama!

 2. Petra skriver:

  Hahaha skrattade högt åt mjölksprutet! Har så himla svårt att se framför mig hur det sprutar ur boobsen, men det är ju sjukt kul, haha! 😀

 3. Julia skriver:

  Hej! Berätta mer, vad ÄR ett slutaamma-bootcamp??

 4. A skriver:

  Åhh men jag skrattar ihjäääääl! Hahaha. Stackars stefan!

Lämna en kommentar