Vila vila tyst tyst


20140330-123112.jpg

Goddag mitt kära folk! Hoppas ni mår bra och att helgen var bra. Min var toppen, men jag fick inte träffa Gustav så mycket. Så nu ligger jag i sängen och deppar över att jag drar till Lund om några timmar. Jag ska har retorikkurs för Ikano. Det värsta är att jag har haft en tilltagande heshet som bara har blivit värre för var dag som går. Idag kan och får jag inte prata. Det är en retorikers mardröm i jobbvardagen – tappa rösten. Det blir ju inte bättre att jag flyger ner till Lund.

20140330-123447.jpg20140330-123506.jpg

Gårdagen Matheo och jag med familjen Mittag. På kvällen kom Hanna över så jag kunde pipa över till en middag med vänner. Den här bilden på David tycker jag säger så mycket om hur bra det är att umgås med sina vänner. Han ser så tillfreds ut.

20140330-123652.jpg
Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Vila vila tyst tyst”


 1. M skriver:

  Fan vad snygg tröja!!! Vart är den ifrån?

 2. Apolonia skriver:

  Så trist med din stemme Elaine. Du er måske også lidt træt hvis du har infektion i kroppen. Hvordan vil du klare arbejdet i Lund ?. Er det for sent at aflyse ?
  Tænker på dig.

 3. Marit skriver:

  Välkommen ner till ett vackert vårigt Lund

 4. Lorraine skriver:

  Vad kul att du ska komma till Lund!
  Det är väldigt vackert här 🙂

  Tips på bra café att hänga på, som dessutom ligger nära tågstationen är Ebbas skafferi! De har även WiFi

  Hoppas att du kryar på dig snart.

 5. Låter som en underbart mysig helg! 🙂 Hemskt när de går så fort bara!

 6. Sandra skriver:

  Hoppas du får en trevlig vistelse här i Lund trots att det kändes vemodigt att åka! Jag rekommenderar dig att gå till Saluhallen ist, där hittar du lite av varje 🙂

 7. Caja skriver:

  Åh jag vet hur det är, jag tappade rösten inför näst sista föreställningen (sista för skolan) av vår slutproduktion (Trollkarlen från Oz) på gymnasiet så jag fick inte var med då och flera vänner gick på just den vilket är väldigt tråkigt. Den sista föreställningen kunde jag knappt prata men då skulle ett filmteam komma och filma hela föreställningen åt oss (varför sista har jag alltid undrat) så jag körde ändå trots att jag inte kunde porträttera min rollfigur som tänkt (Elphaba, den elaka häxan) utan blev mer tjutig än skräckinjagande som tänkt. Helt värdelöst och dessutom ha den versionen förevigad är ju bara skit.

  Så, det som jag skulle säga, jag hoppas att rösten håller för dig under föreläsningen. Håller tummar och tår för dig!

 8. Aa skriver:

  VA FASEN VARFÖR FUNKAR INTE MINA KOMMENTARER!!??

 9. Aa skriver:

  Test igen, såg att när jag tog bort min webbplats adress, DÅ funkade det.

 10. Demarkey skriver:

  Vad krävs?

 11. Demarkey skriver:

  nu kanske jag fått grepp och kommit runt allt?

  liveyourdreams . se

 12. Demarkey skriver:

  Elaine, förlåt men det har vart jätte trist att inte kunna kommentera i din blogg. Antar att jag hamnar i skräppost eller nått? Nu tror jag att jag hittat ett sätt, vi får se. Ursäkta dock för alla irri kommentarer här ovan för att kunna fatta och testa mig fram.

  Ha en fin kväll.

  Liveyourdreams . se

 13. Evelina H skriver:

  Hej! Av detta inlägg började jag tänka ”vad är det för fel på mig?”. Jag tycker inte att det är avslappnande och härligt att umgås med mina vänner. Jag tycker det är krävande och jobbigt. Jag känner att det är kravfyllt på mig och ansträngande. Är det för att jag är en rutten människa, eller ännu värre; har jag fel slags vänner?
  Jag kan däremot känna att det är avslappnande och härligt att vara med min familj. Där får jag vara jag. Och där känner jag mig tillräcklig och ”bra som jag är”. Obs, jag är 28 jordsnurr och inte fjorton. Jag har en högskoleutbildning och vänner som är medvetna och allt.. Men varför känner jag mig inte lugn i deras närhet, utan tvärt om? Detta har såklart resulterat i att jag avskärmar mig från dem.. Vad är fel?

Lämna en kommentar