Det här kommer nog inte att fungera


20140330-212505.jpg

Att flyga ned till Lund var dödsstöten för rösten. Jag kommer nog inte kunna hålla min retorikkurs imorgon. Rösten är helt borta. Galet. Ringde kund i dag och vi får flytta kursdagen. Så nu är jag i Lund. Oh well! Får ta ett tidigt flyg hem imrgn. Försöker få vänner att ringa mig, jag lyssnar och de pratar.
>

20140330-212855.jpg
Crille ringde på facetime så jag fick öva upp mitt teckenspråk. Gick bra tycker jag. 20140330-213026.jpg

Jahopp, då blir det att boka om biljetten hem imrgn. >

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Det här kommer nog inte att fungera”


 1. Ruffie-Lina skriver:

  Usch vad trisst! Jag tappade också rösten för ett par v sedan när jag var förkyld och en annan kan ju stå och mässa på en hel del för vissa patienter så det är ingen hit när den försvinner!:(
  Hoppas du får en god natts sömn i alla fall, och krya på dig.
  Kram

 2. Alexandra skriver:

  Men lilla E.. Du skulle ha varit hemma med din familj från början och fokuserat på att bli frisk. Jag tror att alla förstår att din hälsa är den viktigaste i det sammanhanget.
  Hoppas du vilar upp dig ordentligt nu. Kram och godnatt

 3. Demarkey skriver:

  Vad mysigt att äntligen kunna få vara med och kommentera =)

  Fin och kärleksfull relation ni har. fina ni!

 4. Hmm skriver:

  The med mycket honung!

 5. Annica skriver:

  Åh, vet hur jobbigt det är när det sker!

  Minns första redovisningen i ettan/gymnasiet. Min röst försvann i princip helt och hållet! Jag tänkte ju ändå positivt och insåg att vi kan ju lösa detta ändå. Hade en power point och så kan ju jag teckenspråk, vilket även min mentor kunde… Så jag sa åt honom att vara min teckenspråkstolk under min redovisning. Det gick bra, i 2 minuter, sedan sa han åt mig att han inte hängde med i mitt tempo *skratt* så jag fick helt enkelt väsa fram det viktigaste och de fick läsa på power pointen helt enkelt.

  Och sedan… Absolut sista redovisningen i trean/gymnasiet, vad tror ni inte händer då?! EXAKT SAMMA SAK! Min röst försvinner, jag ber mentorn tolka för de som ännu inte lärt sig teckenspråk och han hänger inte med i tempot – dvs jag får väsa fram det mest väsentliga. Och, efteråt får jag höra att jag hade en sexig kalle anka-röst. *skratt*

 6. Fru Minimalist skriver:

  Då är vi två som får ställa in jobb och planer pga sjukdom. Idag är första gången någonsin som jag sjukanmäler migfrån ett jobb där jag inte ens kan ”tjuvjobba” lite hemifrån 😉 då jag varken har tillgång till jobbmobilen eller jobbdatorn här hemma. Märklig känsla, vad gör man nu när man inte är ”ledig” och inte kan träna eller göra ärenden, utan är febrig, förkyld och knappt har någon röst? 🙂
  Den där boken och alla bloggar kommer vara avklarade under förmiddagen om jag känner mig själv rätt 😉

Lämna en kommentar