Familjehäng


20140328-191418.jpg

Det blev en lugn fredag. Vi gick till Rhino och åt middag där hela familjen. Så mysigt att hänga alla tre med tanke på hur mycket jag har varit borta. Idag är det Gustav som åker bort tills imorgon. En av hans kvartalsträffar med grabbarna. Matheo och jag ska hänga med Crille, Jossan och Vincent.

20140328-191427.jpg20140328-191437.jpg
Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Familjehäng”


 1. Åh vad mysigt! Och ditt hår ser helt fantastiskt ut! =)

 2. Babbsan skriver:

  Ni är en sådan underbar familj!!! Och du och Gustav är det sexigaste paret jag kan komma på.

  Tycker det är bra att inte visa Matheos ansikte i bloggen för hans egen säkerhet och integritet. Dock såg jag på din Facebook att du har Matheos ansikte där och det visas offentligt så där kan man se hela hans ansikte. Ändra de inställningarna också så att man inte kan se det. Ville bara säga det. Ha en underbar helg fam Eksvärd!!! 😀

 3. Så fina bilder på dig och Matheo!

 4. Helena skriver:

  Hej Elaine!
  Jag såg precis på intranätet att Handels kommer ha en info-kväll för tjejer som är intresserade av att studera hos oss. Kan inte du lägga upp länken hos dig? Jag vet att många här säkert är äldre, men det finns nog allt ett bra gäng unga begåvade tänkande och kännande tjejer också. Handelshögskolan ger ju en viss känsla hos många, men jag minns hur du bara hade bra att skriva om oss efter att ha föreläst hos oss för första gången. Kanske kan några unga tjejer här få samma insikt, att det inte bara är ett gäng grabbiga killar med pengar som styr Sveriges näringsliv! Faktum är att Handels är en av få utbildningar där killar fortfarande är i majoritet, och till och med ökat de senaste åren. När jag började var det nästan 50/50, några år senare var bara en tredjedel tjejer. Oroande utveckling, för som vi alla vet har ju tjejer just nu bättre betyg än killar i allmänhet… Så de kan ju komma in, men många tycks välja andra utbildningar istället. Vilket är synd, för faktum är att det är en enormt bra utbildning som näringslivet väljer att bekosta helt frivilligt och utan motkrav.

  Här är länken iaf!
  https://www.eventbrite.com/e/tjejkvall-pa-handelshogskolan-2014-registration-11099471819

  Och om du inte lägger ut den, så kanske någon ser i kommentarsfältet… Om du som läser detta är intresserad av att läsa hos oss, gå på eventet! Och om du har några frågor om skolan så svarar jag gärna här. Och ärligt, skolan har såklart mindre bra saker också!

  • Helena skriver:

   Och att jag skrev unga var väl mest för att det oftast är de som är intresserad av att studera vidare, men alla tjejer i alla åldrar är såklart välkomna! Men då ska man vara medveten om att utbildningens nivå ligger så att man inte förväntas kunna något alls innan! Kan bli frustrerande ibland och tar mycket mer tid än en annan utbildning där man kan hoppa över sånt som man redan kan…

Lämna en kommentar