En hel dag hemma


Godmorgon mina fina bloggvänner! Mår ni bra? Och ni som var sura på mig häromdagen, har det lagt sig nu? Hoppas det. 20140328-090554.jpg

Jag har sovit dåligt i flera nätter och varit på gång att bli sjuk flera gånger. Så idag ställde jag in allt jag hade för att kunna vila upp mig. Det är en tuff vecka som kommer och jag vill bara ta det lugnt i helgen. Så nu sitter jag hemma, spelar Eric Benéts Hurricane och dricker min första kopp kaffe för dagen. Det ligger leksaker över hela golvet, men vad gör det när man har en dag hemma alldeles själv. Mys. >

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “En hel dag hemma”


 1. Apolonia skriver:

  Hav en rigtig god dag. Godt du passer på dig selv Elaine.

 2. Therese skriver:

  VAAA??? Var har du din pojke då.. Är han på föskolan och du är LEDIG??? Ta det lugnt nu Elaine, jag skojar bara. Jag sitter själv här hemma i soffan med hela lägenheten nerstökad. Lämnade min pojke på föskolan för att vila upp mig. Skrev så för det retar alltid någon. Ibland behöver man bara få vara själv. Sover själv uruselt. Inte pga av sonen. Har bara blivit så sedan jag fick barn.:( så dessa dagar behövs.

  Ha en mysig dag & NJUUUT.

 3. Ninni skriver:

  Klokt att du tar en lugn fredag för med ditt tempo måste både kropp och själ få återhämtning. Thé, varmt bad och lite natur så är du redo för en ny spännande vecka. Trevlig helg!

 4. Åh, det låter härligt!
  Skönt att lufsa omkring en hel dag och bara vara. Njuta av livet liksom.
  Hoppas solen skiner hos dig också! 🙂

 5. esterii skriver:

  Sura? Borde vi varit det? Missat något kanske:) Ha en skön helg..

 6. Wictoria skriver:

  Ja, fina Elaine. Det har lagt sig.

 7. Emma skriver:

  Alltså tror ingen va sur, utan en måste ju få reagera och diskutera och det jag försökte med va att ge dig en annan syn på saken.

  Jag tycker slem och kräks är så äckligt så jag får kväljningar och jag tycker att du vågar säga till om saker är imponerande och inspirerande.

  Ville bara få dig att inse att detta inte va ett dumt eller ont beteende. Att vi inte vet vad denna människa går igenom eller vad historian bakom är. Att det kanske hade varit bäst att ha förståelse för att ingen sitter och snorar för att…jävlas? Utan pga kanske mår dåligt. Att beteendet efter va pga kände sig kränkt.

  Att det ibland är bättre att försöka ha förståelse och stå ut.

  Och i massa massa andra fall som någon blir kränkt eller är dryg bara- hur modigt och bra som helst att våga säga ifrån.

  Men i detta fall- snor och slem är äckligt men inget någon valt att få. Slem kan vara något som är mycket jobbigt att ha för drabbade. Inte bara äckligt utan också faktiskt lidande för den drabbade. Och nu pratar jag inte bara förkylning utan nått du inte känner till. Kanske inget hen ville prata om.

  Så sur. Nej. Utan jag ville ge dig en annan vinkel på det!

Lämna en kommentar