Sålde in mig med enbart kroppsspråk som hjälp


20140327-124229.jpg

Hallå folket! Sitter på flyget och smygbloggar innan avfärd. Föreläsningen på förmiddagen gick bra, så pass bra att en man som inte förstod ett ord svenska frågade om jag kunde föreläsa på en konferens som tog plats i London, Istanbul och Madrid. I don’t know what you said, but I can tell that you’re good.. Det var kul att höra!

Nu bär det av till mitt älskade Oslo. Japp, jag jobbar där så mycket att det känns som mitt. Mina älskade städer i världen är mina: Rio de Janeiro, Barcelona, New York, Stockholm, Göteborg och Oslo.

Min älskade lilla familj i mitt älskade Oslo för cirka 1.5 år sedan.
20140327-124914.jpg20140327-124921.jpg20140327-124927.jpg20140327-124933.jpg

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Sålde in mig med enbart kroppsspråk som hjälp”


 1. Hope skriver:

  🙂

 2. Marit skriver:

  Där var inte Matheo gammal inte… jag kan sakna bebistiden oerhört även om det är så spännande att se när de växer upp 🙂

 3. Karin skriver:

  Matheo var verkligen en liten knodd, så otroligt fin!

 4. Nomoremrbig skriver:

  Åh, bästa Oslo! Blev glad att se bilder från älskade Grunerlökka och härligt parkhäng.

 5. Men ååh vad kul! Och häftigt! Klart du ska föreläsa i London, tjejen! Du är ju verkligen asbra!

 6. Tone skriver:

  Åh, mitt kjære Oslo!
  Norsk tjej på mitt 3 år i Gøteborg, og der fikk du det til å blafre litt i hjemlengselen! Så fint det var å se Grünerløkka og Karl Johan igjen 🙂 bra jeg skal dit en tur om en uke!

 7. Apolonia skriver:

  Kæreste Elaine, du har jo retoriske bevægelser !!!!!

 8. Apolonia skriver:

  Kropsbevægelser så klart.

 9. Sara skriver:

  Hej hej! Du är underbar bara så du vet. Jag har en fråga. Du säger att en av din städer är Barcelona. Jag och min blivande man ska på vår bröllopsresa i juli till Barcelona. (Gifter oss Midsommarafton)
  Vad ska man inte missa i Barcelona?
  Tack tack för att du förgyller min vardag 🙂

 10. Mats skriver:

  Hej
  Tack för ett intressat framträdande i Stockholm idag. Du fick fram ditt budskap på ett bra sätt. Om jag får ta mig friheten att komma med ett tips så skulle det vara att skippa de tre gruppövningar du lade in. Låt den tiden sättas av på dina intressanta inlägg istället. Jag hör av mig senare för ett föreläsningsinslag ute hos oss.

Lämna en kommentar