Den här backen har jag haft kul i


Idag var Oslo fyllt av minnen, det brukar hon inte vara. När jag promenerade där idag kom jag att tänka på för tretton år sedan när jag var nybliven pingstvän och hälsade på mina tjejer på den tiden Lindis och Thellan. Gud vad vi hängde under gymnasiet. Det här var några månader efter studenten. De bodde i Norge några år och jag i London. De var lite förvirrade över att jag blivit så religiös och desto mer när jag bestämde mig för att glömma det för en kväll i Oslo och supa loss. Gud så kul vi hade! Vi sprang upp för denna slottsbacke och skrek helan går och var lika lyckliga som vi var hela studenttiden. Under en kort stund så var vi Lindis, Tellan och Lainy.

20140327-173252.jpg

Det jag inte visste då var att det skulle vara vår sista galna kväll ihop. Jag flyttade till Spanien, de blev kvar i Norge och vårt fina lilla tjejgäng rann ut i minnesbanken. Idag öppnade jag valvet av minnen i Norge och vad många fina det var som glittrade ikapp…
>

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Den här backen har jag haft kul i”


 1. Karolina skriver:

  Är du fortfarande aktiv i Pingstkyrkan eller tillhör du något annat samfund, om något alls?

 2. Tina Weiby skriver:

  Tack för ett jättebra föredrag i ettermiddag. Jeg hann höra allt precis färdigt, gav dig ett tack-Leende och sprang ut till taxin som väntade snällt. Åkte ned för Holmenkollbackarna full av bra energi!

 3. Helen skriver:

  Åh! Hvor lenge er dui Oslo? Det hadde vært så hyggelig å hilse på 🙂

 4. Babbsan skriver:

  Åhå, älskade Elaine!
  Jag delar dina minnen om norrbaggarnas huvudstad. Självklart inte samma minnen men liknande. Själv kom jag som 18- åring till Oslo och fick på så sätt växa upp där. Kommer aldrig glömma den tiden och framförallt inte det magiska som finns i Oslo. Kanske är det energierna, glittret som finns där eller så är det landet i sig som är inbjudande. Norge kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma den förtrollande tiden <3

 5. Victoria skriver:

  Hej! Hur länge är du i underbara oslo? Hinner man lyssna på dig?

Lämna en kommentar