På bättringsvägen


20140316-113021.jpg

Hallå mitt kära folk! Hoppas ni mår bra! Jag mår bättre och bättre, både psykiskt och fysiskt. Imorgon börjar träningen igen och då ska jag step it up. Vill se riktigt bra resultat inom tre månader. Psykiskt har det varit helt ok. Har inte gråtit idag och det är ju riktigt bra med tanke på hur veckan har varit. Gustav har varit världens bästa stöd.

20140316-113045.jpg

Jag har bara velat vara med Gustav och Matheo. Undvikit att prata med kompisar för jag har inte velat prata om bli-gravid-grejen. Och det är ju svårt eftersom det är dom som står mig närmast. Pratade med Crille för första gången på en vecka och kände mig stark. Men så när vi började prata om det här med att aldrig bli gravid så började jag ju såklart storböla. Men nu har vi snackat om det och kan fortsätta prata om annat.

20140316-113105.jpg

Vi ska ut på långpromenad och träffa lite kompisar till Gustav. Sen har jag flaggat för att jag behöver kompistid ikväll så vi får se vem jag käkar med ikväll. Kanske drar en bio också. Får se. Usch vad dyster jag blev av att skriva det här blogginlägget, men då är det i alla fall ute. Nästa gång jag skriver kommer jag att må bättre. Puss på er fina människor!

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “På bättringsvägen”


 1. Hade jag bott i Stockholm hade jag anmält mig som frivillig att ta med dig på bio och snacka om allt annat än barn. Vi hade haft så kul! Krya på dig Elaine <3

 2. Sofia skriver:

  Gud vad du strålar Elaine. Förstår att du är ledsen, men det syns inte på dig. Du är verkligen supervacker! Håller alla tummar och tår för er 🙂

 3. Ruffie-Lina skriver:

  Tänker på dig och er, skickar styrkekramar över cybern! Är inte troende, men gör det jag kan med min tankekraft i alla fall, vad är det Bella brukar säga..? Lägga en beställning?:)

  Ha en fantastisk familje-och-vän-dag, det slår mycket! Och kör GÄRNET på gymmet sen, där är jag sååå avundsjuk (med en beundrande trånande blick genom data/mobilskärmen) på dig just nu! Kör hårt 🙂

 4. Sara skriver:

  Hej! Jag tycker verkligen att ni ska kolla upp så att det inte är några fel på gustavs sperimier eller dina ägg! Det kan ju vara skönt att veta så att allt är okej eller inte är okej, så kan man utgå ifrån det. Ni har ju försökt nu så länge och inget hänt, ett tips bara! Varför har ni inte gjort det tidigare? 🙂 kram!

  • Sofia skriver:

   Inte för att vara sån, men hur vet du att dom inte har kollat upp det? Även om Elaine är öppen i bloggen så berättar hon nog inte allt.

 5. Hope skriver:

  Puss och kram!

 6. Helen skriver:

  Fine Elaine. Håper du får en kjempefin dag <3

 7. Nelly skriver:

  Du e så tuff! Själv har jag en chef på Sthlmskontoret som hatar mig, hur fiksar man sånt? Jag e ingen ”lilla vän” =(

 8. Em skriver:

  Men hur längesen är det du slutade amma?
  När man ammar räknas det väl inte eftersom man inte har ”kan” blir med barn då.

 9. Jag respekterar och förstår ditt beslut att lämna hela ”gravid-grejen” utanför bloggen, men i ett inlägg där du var väldigt öppenhjärtig och fick många fina tips och uppmuntran så var det många som föreslog att du skulle dra ner lite på träningen för att se om det hjälper. Träning är bra och fint på alla sätt, men man bygger ju muskler genom att först bryta ner dem lite (träning) och sen bygga upp dem tillbaka (vilan) och det kan antagligen kan störa barnproduktionen en aning eftersom kroppen gärna vill ha reserver att ta av inför en graviditet.

  Säger såklart inte att du ska sluta träna och bli en soffpotatis, men vill bara få fram att det är kanske inte optimalt att träna hårt samtidigt som man försöker bli gravid, det kan ju vara bra att ha den tanken i bakhuvudet! All lycka till er, hoppas era drömmar ska bli uppfyllda snart!

Lämna en kommentar