Släkthäng för att fira Gustav


Nu är tjocka släkten Eksvärd här, delar av den. Vi firar min make som fyllde 38 för en vecka sedan. Jag är megaförkyld så jag håller lite avstånd så att de inte ska få mina baciller. 20140315-185158.jpg20140315-185218.jpg20140315-185254.jpg20140315-190839.jpg

Förutom Gustav. Han får mina baciller, han fyller ju år.
20140315-190857.jpg

Det är för övrigt det bästa jag vet. Att se nära och kära sitta och prata med varandra. Jag kanske är extrovert, men jag behöver inte vara huvudpersonen i sammanhanget. Jag älskar att bara vara med och se andra prata med varandra. Då kan jag slappna av. Blir det tyst eller märklig stämning så ska jag alltid ta ansvar för stämningen. Sjukt jobbigt. Tack och lov så blir det aldrig såna stämningar med vår familj och vänner.

20140315-191801.jpg
Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Släkthäng för att fira Gustav”


 1. Maria skriver:

  igår började jag läsa lite i vardagsmakt. läste fram till hur mycket klädval påverkar och allt stämmer ju!!! vill inte sträckläsa boken utan läsa lite i taget och sedan analysera vad jag har läst.. så att jag inte bara läser igenom den snabbt men ändå inte lärt mig något.
  HUR SOM HELST, det jag kom fram till är att jag alltid (märkte jag efter jag läst) klär mig efter personer jag ser upp till. På min första arbetsplats började jag klä mig som min närmsta chef, när jag jobbade som au pair började jag klä mig och handla i samma butiker som mamman i familjen och nu på mitt nya jobb går jag mer åt min nya chef. Tack och lov att jag inte haft någon ful chef än. haha

  Tack för en bra bok, ser fram att läsa några sidor innan läggdags ikväll med!
  puss ( skriver aldrig puss men känner mig så glad över boken att det kom med bara farten)

 2. Maria skriver:

  Nu har jag precis beställt Vardagsmakt

 3. Katja skriver:

  Du och Gustav är så fina tillsammans! Ni är min ”det där vill jag ha” beställning till Gud

 4. Tina skriver:

  Hej hej!
  Hoppas sjukdomen går över illa kvickt! Synd att jag missade dig i Bodö!! Har så massa att säga och fråga dig, har du en mailadress? Är väldigt ”efter” vad gäller bloggar och kommentarsfält och så… Känns tryggare med vanlig e-mail. Om det behagar frun?

 5. Tina skriver:

  Men vad tusan, kom inte ens allt med? Ja, du ser juh, tragisk dålig på sånt här!! Eller kanske du på något magiskt sätt ser HELA kommentaren?! Åååå!

 6. Emelie skriver:

  Ååh Henrik, är ni släkt? 🙂
  Vi jobbade på samma ställe innan han flyttade till Stockholm 🙂

 7. Jag förstår precis hur du menar med tryggheten av att stå lite i bakgrunden och höra alla ens nära och kära prata och trivas med varandra. Det är guld värt!

 8. Annika skriver:

  Jag gör också så att jag tar ansvar för om det blir dåligt eller konstig stämning och försöker lätta upp stämningen även när det inte är jag som är orsak till den. Varför gör man så och hur slutar man med det? Kan vara ganska ansträngande ibland…

 9. Carro skriver:

  38? Trodde faktiskt han var yngre. 🙂

Lämna en kommentar