Älskade gym vad jag har saknat dig


20140308-204729.jpg

Det var det första jag såg till att göra när vi kom hem från Spanien igår – gå till gymmet. Vi varken hann eller orkade leta gym nere i La Zenia.

Guuud jag är så nervös! Imorgon så släpps Vardagsmakt och min fjärde release för en bok hålls. Det är den största hittills och därför håller Bindefeld i festpinnen. Det är så fina gäster bjudna att jag inte vågar hoppas på att folk kommer. Jag kommer stå som en salig tioåring i väntan på gästerna. Vad ska jag ha påååå mig? Det ska Wendy få bestämma! Temat för min klädsel? Makt så klart! Wendy kommer göra ett bra jobb.

20140308-205546.jpg
Hon gjorde ett grymt jobb till Fashion week! Gustav och jag Sthlm fashion week.

20140308-205714.jpg20140308-205823.jpg
Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Älskade gym vad jag har saknat dig”


 1. Hmm skriver:

  Älskar den kjolen som du har på bilden!

 2. Helena skriver:

  Åh, La zenia är bara ett stenkast, fel sida om Torrevieja bara, från min sambos mammas lgh i strandbyn La mata. Vi Var där i höstas och hyrde bil, så vackert! Googla Altea och Calpe om ni inte har gjort det innan. Det första är världens gulligaste by, och vid Calpe finns det en klippa som är så vacker och omgedd av hav med en riktigt fin vandringsled på. Är någon timme att köra, eller två, men det är en superfin väg längs med kusten så det är en upplevelse i sig! Man kan stanna i Benidorm också på vägen och skratta lite åt ett mini Dubai i Spanien ;).

 3. Lain skriver:

  Hejjja dig! Lyckos de gäster som är inbjudna!

 4. Maria skriver:

  Vart kommer kjolen ifrån? har varit på jakt efter en liknande.

  Ps, nu måste man/jag skriva i namn och mailadress varje gång jag vill kommentera igen…

 5. Petra skriver:

  Det finns två hyffsat bra gym/ställen utmed 332:an som är lätta å hitta. Inte långt från La Zenia.

 6. Lycka till i morgon! Det känns både konstigt och fint men jag känner mig stolt över dig, för allt du åstadkommer. Har följt dig så länge och ”varit med” under flera stora händelser i ditt liv och tänker alltid vilket driv du har och jäklar vad cool du är.
  Är själv på en väldigt vilsen plats rent yrkesmässigt just nu men att kika in här hjälper verkligen för då blir jag både inspirerad och peppad till att det kommer lösa sig så småningom.

  Du är grym och det kommer gå strålande i morgon.

  Kram
  /Tina

Lämna en kommentar