”Hon har bomullshår, så gulligt!”


20140307-220314.jpg

Folk som går förbi kan inte låta bli att ta i Matheos hår. Jag klandrar dem inte trots att jag avskydde när folk tog i mitt hår när jag var liten. Sämst tyckte jag det var när de sa att håret var ”som bomull” och gav ett sånt där fånigt leende efteråt. Som att jag ville ha bomullshår? Ser du Askungen ha bomullshår?! NÄE, JUST DET! Shut the fuck up you påse av bajs! Så kände jag som liten.

Men nu sitter jag där själv, med ett fånigt leende och känner på mitt guldiga bomullshår till barn.

20140307-220728.jpg
Finns det en afroprinsessa eller prins? Nej, men det är lungt. Det är inte 1986, det är 2014z Presidenten har afro.

20140307-220850.jpg

YEAH!

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “”Hon har bomullshår, så gulligt!””


 1. jenny skriver:

  Jag har blont rakt hår och sedan jag var liten har jag velat ha krulligt hår!! Så vackert.. Och Lilla Matheo är så fin sötnosen!!

 2. Peter skriver:

  Tjejer med rakt hår lockar det och dom med lockigt hår gör det platt 😛

 3. Just nu vill jag mest ha långt hår. Jag älskade min fohawk men åååh vad jag saknar att dra händerna genom håret. Matheos hår är helt änglalikt! <3

 4. Emma skriver:

  Det fanns presidenter med afro 1986 också, bara inte i USA. 😉
  Ibland är det inte världen det är fel på, vi måste bara lyfta blicken.

  //Fröken viktig petter, bezzerwizzer, ms PK osv.

  Blev själv ”anfallen” som liten, särkilt när vi var utomlands (gissar lite fördomsfullt att svenskar är blygare), av folk som skulle peta och gosa med det blonda krullet. Hade nästan alltid hatt på mig som liten. En gång glömde min barnvakt den på dagis och jag krävde att hon sydde (!!) en ny till mig, annars tänkte jag inte gå ut.

 5. Amanda skriver:

  Hans hår är såååå fint!!! Det är så himla gulligt.

  Jag hade också massa korkskruvar när jag var liten men jag älskaaade när folk skulle ta i mitt hår hehe

 6. Bumsi! skriver:

  Jag har fått höra att mitt hår känns som hästtagel…..

  Massa bra tips till gravida och nyblivna mammor:
  http://bumsii.wordpress.com/

 7. Emma skriver:

  Detta skulle kunna va nått M tokskäms för som vuxen. Hur kan du hänga ut honom så?

  Ms hår är enligt min mening urgulligt MEN jag skrev detta ovan pga. Du kan aldrig veta vad den enskilde individen kommer tycka är ”att hänga ut”. Kanske hade M föredragit en oskyldig bild där han inte hade kläder.

  Mvh/ nån du tycker är gjord av ”teflon” som nästan kan gissa ditt svar här och tänker lite ”hen som sa det var det”.

 8. Mb skriver:

  Hej hopp!

  UNDERBART hår. Jag känner en unge som har norsk pappa och sydafrikansk mamma – och hon har sådan ljuvlig kolafärgad hud, eldigt afro och gröna ögon med långa, böjda, ljusa ögonfransar. Så himla unik kombination! Måste bita mig i läppen varje gång jag ser henne för att inte tjata om hur fin hon är.

  Tänkte på en grej. Jag förstår och respekterar att du inte har med Matheos ansikte i bloggen, men… undrar Matheo någonsin varför du är så besatt av att ta bilder på hans bakhuvud? 😉

Lämna en kommentar