Gårdagens träningspass


20140227-225548.jpg

Det blev ett sent träningspass igår. Det märktes att jag var trött för linnet hade jag trätt på mig ut och in. Men det sket väl jag och alla andra i också. 🙂

20140227-225558.jpg

Ni fitnesszillas som vill tävla med denna donna, så här såg gårdagens pass ut.

20140227-225614.jpg

A.Stretcha rumpan, baksida lår och höftböjare i 10 min.

B.2min löpning 12km/h 1 grads lutning 1 min burpees, fortsätt så tills du har gjort 70 burpee s

C.plankan 30/30×3

Löpningen gick fint. På mina burpees höll jag också fint tempo eftersom jag hemskt gärna ville bli klar 14 + 14 + 10 + 12 + 12 + 8

Det var lite dumt i planeringen. Jag vill ju träna varannan dag, men så har jag vilat två dagar. Kändes rätt att träna igår. Men så har jag träning med David vid lunch idag…. Aja, han lägger upp det där på nåt bra sätt.

/Elaine, tar en lång och lugn frulle med Matheo innan de traskar till föris.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Gårdagens träningspass”


  1. Hope skriver:

    Du är bra 🙂

  2. Det sägs betyda tur om man sätter på sig tröjan ut-och-in men jag vet inte jag… Mina kollegor hade turen på sin sida i alla fall eftersom ett par av de såg mig vända tröjan rätt den där gången… hrmm… Kanske skulle gått in på toaletten och gjort det istället för inne på mitt rum.. som har glasdörr. Jo. Efterklokt så det förslår 🙂

  3. esterii skriver:

    Skriv sen någon när du slöar ordentligt också:) så man får lite mindre samvete.. Du är så duktig.. men visst slöar du också? Please säg det.. Kram

  4. Annafia skriver:

    Hahahaha, jisus – vad jag är trött! Läste helfel och trodde du skulle springa 2 min, sen av och göra EN burpee. När jag sen kom till ”fortsätt tills du gjort 70 st” och räknade ut att du isåfall skulle stått på bandet i sisådär 2 timmar… ^^ Gillar dina träningsloggar, de inspirerar!

Lämna en kommentar