Nyhetsbrev från Snacka Snyggt: Boot Camp i New York


Nu har det börjat trilla in anmälningar till Snacka Snyggt boot camp i New York. Vi har ju den här kursen en gång per år och den kommer garanterat bli fullsatt. Så missa inte din chans att hänga på. Det är utan tvekan Sveriges bästa retorikkurs och med mig som kursledare – Elaine! Vill du prellboka eller rent av boka din plats med eller utan paketlösning så mejla mig direkt på elaine@snackasnyggt så håller jag din plats.

Är du nyfiken på modern retorik och sugen på att ta din kommunikation till en helt ny nivå? Då ska du följa med oss över Atlanten mellan 27 maj och 1 juni för det intensiva träningslägret Snacka Snyggt Boot Camp. Kursen är till för dig som vill lära dig att hålla slagkraftiga presentationer, och för dig som har kommunikation som en central del av ditt jobb.

Under kursen varvar vi teori med mycket praktik för att ge er verktyg för en effektiv och framgångsrik retorik. Mycket fokus läggs på individuell feedback, både från kursledare Elaine Eksvärd, varandra och som skriftlig återkoppling väl hemma i Sverige igen. Vi arbetar dessutom med Insights Discovery, och tar fram din egen kommunikationsprofil för att lära oss hur man kommunicerar med andra typer av personprofiler.

– Presentationer som filmas
– Pitchretorik
– Kroppsspråk, rösthantering, kläd- och färgval
– Argumentationsteknik
– Storytelling
– Powerpointhantering
– Minnestekniker
– Nervositetshantering
– Effektiv förberedelse
– Insights Discovery – så kommunicerar du med olika persontyper

Vi bor och konfererar på Wythe Hotel i Williamsburg, med en häpnadsväckande utsikt över Manhattan. När de intensiva kursdagarna är över och kvällen sänker sig över Brooklyn åker vi över till Manhattan för gemensamma middagar,
inspiration och nätverkande.

För att underlätta planeringen har vi lagt kursen över Kristi himmelsfärdsveckans röda dag. Vi på Snacka Snyggt ser verkligen fram emot kursen, och skulle tycka att det vore roligt om just du följde med!

 

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Nyhetsbrev från Snacka Snyggt: Boot Camp i New York”


 1. Lisa skriver:

  Hej! Jag har en uppriktig undran. Det känns som att du nästan är två olika personer. 1) Affärskvinnan och den proffesionella. Den Elaine känns seriös och kunnig inom sitt område. 2) Privatpersonen som har funderingar kring livet och som har stor humor och ett ganska mustigt språk.

  Nästan alla personer har ju två roller, den privata och den proffesionella. För dig blir de dock ganska sammanblandade eftersom bloggen finns på din företagshemsida och för att du blandar privat och jobb på bloggen.

  Jag, personligen, har ganska svårt för det språket du använder ibland, med svordomar och ganska öppet om dina bröst och ditt sexliv (ön Pippaloss m.m.) Jag säger inte att det är fel det du gör, bara olikt mig. Men är du inte rädd att eventuella kunder ser det som oseriöst, eller till och med osmakligt? Jag kan ärligt säga att det skulle få mig att tänka efter både en eller två gånger innan jag skulle anlita dig som t.ex. föreläsare.

  Samtidigt kanske det är positivt att man får även en ”privat” bild av den man anlitar proffesionellt…?

  Ja, som du märker är jag inte helt klar själv hur jag menar och tänker kring det här – kanske kan du göra någon reda i mina tankar?

  Mvh Lisa

  • Elaine skriver:

   Hej Lisa! Bra fråga, jag förstår dina funderingar. Den proffesionella Elaine och den personliga Elaine står varandra väldigt nära. Jag kan brista ut i gråt på scen när jag berättar om min farfar, inleda med att jag blivit dumpad en gång i tiden. Om mina personliga erfarenheter tjänar kursen, föreläsningen eller workshopen så berättar jag. Många av våra kunder läser bloggen och ser inte att jag säger ”pippa loss” eller bloggar om mina ”små rattar” på något sätt skulle påverka kvalitén på deras kurser. Tvärtom så tycker många att just för att jag inte är den där professionella roboten så får jag ännu mer trovärdighet. Och att det är vettiga människor som du själv som kommenterar med vettiga och relevanta frågor gör inte saken sämre. Jag tycker fler borde våga vara sig själva, finns inget osmakligt eller opassande med det. Kram på dig och tack för lite mer kritisk fråga, älskar att få tänka till lite

   • Lisa skriver:

    Tack så jättemycket för ditt fina och uttömmande svar! Jag har fått en större förståelse för hur du tänker. Intressant! Kram!

 2. Chatrine skriver:

  När jag läser det här inlägget så blir jag så där totalt barnsligt galen. Den här kursen är tre dreamcometrue i ett…
  Men jag VET att just nu när vi hårdsatsar i vårt gemensamma företag finns det inte pengar till det här. Då börjar jag drömma… Tänk om vi vinner på lotto, då kan jag och J åka på det här ihop. Tänk om Elaine kör en tävling och vi vinner, då kan vi åka tillsammans…

  Nåja, vad är väl en bal på slottet… #drömmervidare

 3. Åh precis vid det hotellet bodde jag i flera år! Love!!
  Önskar lite att vi bodde kvar så jag kunde gå på kursen. Så kul det hade varit!

 4. Ellinor skriver:

  Okej, det här är officiellt min nya drömkurs nr #1. Skulle verkligen behöva den där nervositetshaneringen innan jag börjar jobba som jurist 😀 Men som student så funkar inte 40 papp (herregud, kan typ leva på det i ett år :D). Får väl köpa dina böcker och hjälpa mig själv, tills jag har råd med en kurs så fortsätter jag i alla fall läsa bloggen, p.g.a. Bäst!

 5. Anna skriver:

  Jag håller på och förhandlar här på jobbet så jag hoppas kunna hänga med till N.Y. , because I’m worth it! 🙂
  Och varför vill jag det?
  Jag har sett och hört Elaine live och det är helt underbart och inspirerande!
  Nu följer jag bloggen och jag gillar verkligen att den är både personligt och professionellt för det är trots allt det som livet ofta ser ut. En salig blandning, amen… 🙂

  Kram från
  Anna

  • Elaine skriver:

   Tack Anna! Kul och höra! Du är verkligen worth it. Vill du ha argument så är boot campen grund- och fortsättningskursen i ett så kursavgiften är billigare än att gå båda kurserna i Sverige. Håller tummarna för att du får haka på mig till New York! Kram

Lämna en kommentar