Jävla blogg fan


Jag är hemskt ledsen för strul med bloggen. Har ingen aning om vad det är som händer. Plötsligt står alla texter i kursivt på hela bloggen, ”Like-funktionen” har flyttat plats och bilder syns varannan gång man laddar upp bloggen. Sjukt frustrerande, men tydligen så har Loopia problem för tillfället.

Jag har massor jag vill blogga om och bilder jag vill visa, men känns ju tråkigt när allt verkar upp och ned här inne. Jag får berätta vad jag tänkte ta för kort. Ett kort ni kan leva utan så ni behöver inte sörja denna söndagskväll. Det var en plutmunspose på gymmet, för där plutar man av bara helvete. Allt annat vore konstigt.

Vi ses i morgon och be till bloggudarna att allt ska fungera då.

Heddå.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Jävla blogg fan”


 1. Madeleine skriver:

  Spelar inte riktigt någon roll vad du skriver men jag blir så glad varje gång jag kikar in här och ser att du har uppdaterat!
  Oavsett om det handlar om relationstips, retorik, plutmunnar eller träning så blir jag så jäkla nöjd!
  Tack för att du finns och vill dela med dig!
  <3

 2. Sara skriver:

  Synd när de krånglar..

  http://hajnal.se

 3. Har inte märkt några enorma problem. Med att läsa bloggen, däremot har jag min mejl hos Loopia och alltså, satan så ofta det är problem… 🙁

  Men alltså, allt löser sig i slutänden, det brukar göra det. Och om det inte gör det så får en göra det bästa av situationen och typ bara gilla läget…

  Tjabba!

 4. Lorraine skriver:

  jag har också sett att länkar i kommentarer som syns under ”senaste kommentarer” flyter ut i mariginalen.

 5. Emelie med C skriver:

  Har du haft Loopia tidigare och varit nöjd? Jag jobbar med webb och måste tyvärr säga att min upplevelse av Loopia är krångel och strul på varje site jag haft där och dessutom taskig service och tråkig attityd från supporten på det :/

 6. Jag hoppas att det löser sig för dig, för jag gillar verkligen din blogg-lite lyx med substans =) Dessutom är inläggets rubrik uppfriskande.

 7. anne skriver:

  Nå voi saatana perkele va du skriver underhållande och kul!
  Hälsningar tanten i receptionen ( som kommer från Finland.)

Lämna en kommentar