Prata som Jesus pratade…


… Så kanske jag börjar gå i kyrkan igen. Ingen press! 🙂

20140131-134639.jpg

Häromdagen blev jag intervjuad av den kristna tidningen Dagen. Jag fick ge min syn på retorik och analysera fyra präster/pastorers retorik. Det var alltifrån biskopen till en pastor på Livets ord. Vad jag tycker om livets ords tungotalsretorik och andra formuleringar, det kan ni läsa mer om här.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Prata som Jesus pratade…”


 1. Hope skriver:

  Vad intressant, väldigt längesedan jag läste Dagen 🙂

 2. Annica skriver:

  Åh, den tidningen läser jag varje dag! 🙂

 3. Annica skriver:

  Kom förresten på en sak… 😉 En jag skulle vilja höra din åsikt om är Håkan Axéll… Vad tror du om hans retorik?

  http://www.youtube.com/watch?v=CZzUDJx9ypc

 4. Caja skriver:

  Det går inte att klicka på länkarna för mig 🙁 Firefox vägrar, det händer ingenting.

 5. Ulrika skriver:

  Det verkar inte finnas någon adress på länkarna.

 6. Theresia skriver:

  Fin artikel! 🙂

 7. Kathy skriver:

  Åååhh wow! Jobbar som präst och har min första arbetsdag imorgon efter föräldraledighet, vilken otrolig fortbildning det hade varit att få feedback på predikningar från en retoriker, något att föreslå som nästa utbildning. Kul inlägg!

 8. Naomi skriver:

  DU ÄR INTE JESUS JESUS

Lämna en kommentar