Min fashion guru – Matheo Eksvärd


20140131-125831.jpg

Han vet hur man bär upp en Michael Kors klocka. Så här gick han runt igår kväll och jag tyckte han var så cool. Han ägde stilen, jag har en klocka på foten so what?. Haha, tänk att sitta på ett kundmöte och så frågar någon var klockan är. Matheo kastar upp benet och tittar självsäkert fram från sitt blonda afro och blå ögon med orden: kocka däää!” Gud vad jag älskar min lilla knodd, han är en sån skön kille. Vi klickar verkligen personlighetsmässigt förmodligen för att vi är så jäkla lika. Det har hittills bara varit en fördel, men jag kan tänka mig att det blir en nackdel om våra dåliga sidor också är identiska.

20140131-130157.jpg

Matheo är väldigt mammig nu och jag älskar det. Har som sagt ett fåfängt behov av att vara nummer ett för honom. För jag vet att en vacker dag är jag inte det längre och jag tänker njuta till max tills den dagen kommer.

20140131-130330.jpg

/Elaine, lämnar en lyckad workshop på DDB och håller tummarna för att de är rustade för att hantera härskartekniker.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Min fashion guru – Matheo Eksvärd”


  1. esterii skriver:

    Njut nu Elaine.. klokt för om någon frågar idag om jag ångrar något i livet så är det inte dumheterna ja gjort eller saker som inte blev något eller misslyckade förhållanden. Utan den enda jag ångrar är i sådana fall att jag inte njöt och tog mer tid med mina prinssessor när de var små… Kram

  2. Min treåring är också i sin mammigaste fas någonsin och jag får också erkänna att jag njuter av det. Tänk att världens bästa barn kan tycka om en så mycket, vilken lycka! Vill inte tänka på tiden när man inte får vara en så stor del av deras liv som ens kärlek till dem vill…

Lämna en kommentar