Jag tittar mycket på mina rattar


20140129-234959.jpg

Det är precis som att komma i puberteten igen, trust me! Och alla ni medsystrar på nätet som antingen ammar, blir äldre eller kanske har fått förändrade bröst. Titta på dem mycket och ofta. Chocken lägger sig snart. Igår var nog första gången som jag satt med rak rygg, toppless i full ljussättning i rummet, tittade på Gustav och sa: Helvete vilka snygga bröst jag har!” Han log bara som bara han kan och sa Det är klar du har älskling.

Fan vad han är fin. Och vad jag är fin. Och mina rattar också! 🙂

Gör din kropp en tjänst och ge den en komplimang för att den fungerar och att den är vacker.

– Men om jag inte tycker att jag är vacker då?

Då säger du att du är vacker ändå, för det kommer göra dig glad innerst inne. Puss!

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Jag tittar mycket på mina rattar”


 1. Petra - powerpingla i förorten skriver:

  Speciellt om man inte tycker att man själv är vacker ska man säga just det till sig själv! Jag fick en gång ett råd från en psykolog att jag skulle ställa mig naken framför spegeln och fick inte gå därifrån förrän jag gett mig själv tre komplimanger och menat dom, sen gör man om det efter några dagar, börjar med att säga de tre komplimangerna från förra gången till sig själv och sen står man där tills man kommit på tre nya. Sjukt jobbig övning, men oj så bra för självkänslan! Att upptäcka, lite i taget, att man faktiskt tycker om vissa delar av sig själv, leder i slutändan till att man kan börja trivas i hela sin kropp. Prova!

 2. Sanna skriver:

  Så underbart att läsa!
  Jag försöker också vara snällare mot mig själv,jag glömmer det oftast mennär jag kommer på det så kan jag sitta här ensam i köket och rabbla upp saker jag är bra på, hur snygg jag är, hur lycklig jag är. Imorse satt jag och pratade högt för mig själv när fastighetsskötaren ringde på dörren. Han trodde jag hade någon här för det hördes ut i trappan (piiin).

  Men du, din blogg är skitsnygg, men jag ser inte dina bilder 🙁 jag måste trycka på varje och då funkar de som popup. Vad kan det vara?

 3. När mjölken rann till efter första barnet så fick jag gigantiska bröst! Heeeeelt sjukt för mig som varit den eviga B-kupan att smälla upp till en E sådär över en natt. ”Älskling kooooooooooom!!” skrek jag och Maken kom springandes som en skållad iller och trodde att det hänt något med bebisen. ”Du måste fota mina bröst!!” skriker jag. Jag har kvar fotot, plockar fram det ibland och är glad över att de krympte igen, för det var förbannat otympligt. Jag älskar mina bröst.

 4. Johanna skriver:

  Jag känner ibland att jag är ganska ovanlig när jag bara ÄLSKAR min kropp! Hur den ser ut och hur den är formad. Som ett fint päron med små toppiga bröst. Bland mina tjejkompisar är nästan alla mer eller mindre missnöjda med sina kroppar och jag blir så ledsen över det. Jag står ofta naken framför spegeln och verkligen gillar det jag ser! Nu är känns det extra viktigt för mig att titta lite extra och vara stolt över min kropp eftersom jag är gravid med mitt första barn, mycket i kroppen förändras ju då. Jag blir så glad och stolt över dig Elaine för att du peppar och inspirerar och jag hoppas fler tjejer slutar vara så hårda mot sig själva!

 5. Hanna skriver:

  Jag har stora bröst, F-kupa. Och vetdu vad, jag älskar dom!

 6. Ruffie-Lina skriver:

  Men så jävla klockrena foton hahaha ääääälskar minerna på alla 4!!!! Go girl!

 7. sjusorterkakor skriver:

  Jag har två clementiner till tuttar. De är otroligt vackra men har sedan jag var typ 13 sagt att jag vill förstora dom till en fyllig B-kupa. Jag har alltid fått sjukt mycket kommentarer om mina bröst för att de är just små! Av kvinnor med stora bröst har de kommenterats med ’avundsjuka’, killar har både hissat och dissat.
  Men jag har alltid älskat dom.
  Första dagarna på BB så smällde de upp till gigantiska meloner (jämfört med clementiner)! Nu är de snäppet större än A-kupa och jag älskar de fortfarande. Inte helt ammat klart än så får se hur slutresultatet blir….

  Men jag tänker att förstoringen får vänta eller så struntar jag i det. Aldrig haft någon stress över det. Kanske en härlig 40-års present? 🙂 stannar de kvar i den storleken jag fått nu så kommer de förbli oförändrade!

  (Älskar din blogg btw!)

 8. Tatiana skriver:

  Jag tanker ofta att jag ar sa otroligt tacksam och glad over att min kropp ar hel, frisk och fungerar bra. Att jag ar fysiskt stark och i god form. Sa tacksam!

Lämna en kommentar