”Du har också varit med i Paradise hotel, eller hur?”


20140130-115453.jpg

Det var öppningsfrasen från Samir som ersätter Paow i dag. Han hävdade att jag är ”fett lik” en därifrån, fast mycket snyggare. Gulle! Han ska försvara plutmunnar och sexy posing. Känns riktigt bra att argumentera mot en kille i frågan, en som lever upp till plutmunnar han med.

20140130-115804.jpg

Det var ett tag under diskussionen som jag tänkte ”Vad sjutton gör jag här”. Hela diskussionen kring selfies blev så jäkla sorglig. Kameramännen såg sorgsna ut, redaktionen och jag kände sorgen. Här sitter vi och diskuterar plutmunnar på blodigaste allvar medan så mycket annat händer i världen.

selfie Kalla mig tråkig, men jag fick nog ett ögonblick av Reality check. Samir var för övrigt jättetrevlig och jag tror att han skulle få så många fler likes på sin humor istället för kroppen. Anyways, nu ska jag rycka upp mig. Usch vad sorgsen jag blev av det här.

/Elaine, går in och väcker sin lillkille som är lyckligt ovetandes om vad en ”selfie” är för något.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “”Du har också varit med i Paradise hotel, eller hur?””


 1. A skriver:

  Förlåt men…
  Samir är snygg, jätte snygg men går hissen hela vägen upp hos honom?
  Han är inte den smartaste direkt. Inte av det man sett på tv…

  • Hope skriver:

   För i Paradise Hotel vill både producenter (och deltagare) visa sitt autentiska jag, det är ju därför man är med…

 2. jenny :) skriver:

  Jag har PRECIS beställt dina två tidigare böcker som du skrivit 😉 Ska bli väldigt spännande att läsa!!

  Jag läser juristprogrammet och visste knappt att det fanns retorik kurser, tills jag hittade din blogg! Snacka om en livsomvändning!! WOOOW!! Nu läser jag en retorik kurs vid sidan av mina andra studier och jag älskar varje minut av det!

  <3 Tusen Tack du underbara kvinna!!

 3. Annafia skriver:

  Såg detta idag på FB och småskrattade lite, samtidigt som vissa av klippen faktiskt inte har så mycket med kön att göra; http://www.veckorevyn.com/LOL/Hur-skulle-det-vara-om-tjejer-och-killar-bytte-roller-pa-sociala-medier På tal om ämnet plutmunnar 🙂

 4. fanny skriver:

  Åh vad kul! Ligger det uppe någonstans så att en kan kolla?

 5. Tatiana skriver:

  ”Det var ett tag under diskussionen som jag tänkte ”Vad sjutton gör jag här”
  Jaaaaaa, jag haller med! Hoppas du ryckte upp dig, ha ha!
  Snygg ar han den dar Samir, wow!

Lämna en kommentar