Mindre rattar = mindre oönskad uppmärksamhet


20140129-114851.jpg

Tjenixen people. Tänkte bara berätta att jag nyss upptäckt tjusningen med ha skjortor utanför byxorna. Tycker det blir så fint nu när jag har så pass mycket mindre bröst än förut. Det blir liksom inte tältvarning längre. Sen har jag så pass långa ben att skjortorna sällan når ner till knäna.

20140129-115120.jpg
Ni är några som har missat min naturliga bröstförminskning. Jag har inte opererat brösten. Jag har ammat i fjorton månader och gick från en 75GG till en liten 75 B som jag har nu. Det tog lite tid att vänja sig vid de nya rattarna men jag har alltid varit en blyg viol med mina tidigare bomber och tagit illa vid mig när folk har kommenterat dem. Folk tar sig rättigheten med oss storbystade. Nu blir jag lämnad ifred och det är så skönt! Mina rattar innan Matheo.

20140129-115451.jpg
Dom var också fina, men jag gillade aldrig uppmärksamheten som kom på köpet.

/Elaine, kliver in på Grand hotel där en lunch med Micael Bindefeld väntar.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Mindre rattar = mindre oönskad uppmärksamhet”


 1. Josefin skriver:

  Åh vilken fin skjorta! Supersnyggt matchat 🙂

 2. Babbsan skriver:

  Stora bröst är kvinnligt och vackert tycker jag 😀 Såg på din träningsbild att de var mycket mindre… VIlket som är det viktigaste att man trivs.

  När kommer frågestunderna egentligen?

 3. Emma skriver:

  Jag avskyr när folk kommenterar mina (oproportionerligt stora) bröst! Det är INTE en komplimang att säga att de ser ut som sillisar, är stora, eller ”större än det ser ut när du är fullt påklädd”.

 4. Det måste ju bli tvärtom för oss som har små bröst då, efter amningen går vi upp några storlekar? 😉 hehe…

 5. Cilla skriver:

  Ja gud vad skönt det vore, hoppas mina tuttar reagerar likadant när min amning är klar! Vore helt underbart att få såna snygga bröst som du har nu E! Alternativet är bröstförminskning för jag står inte ut längre… Alla kläder sitter så mycket snyggare med små bröst. Så trött på min 70F.

 6. alice skriver:

  Känner precis samma, är smal i övrigt men har stora bröst. Får jämt stå ut med blickar på fester, kommentarer från vänner som tror att de menar väl och har mer än en gång fått höra att ”det ser ju bara oproportionellt och konstigt ut”. Dessutom det här med att precis ALLA kläder sitter bättre… Men det värsta är att alla mina vänner som har små bröst säger att jag ”ska vara glad för det jag har” när de vägrar vara glada för sina små bröst!

 7. Rode skriver:

  Snyggt snyggt!!
  Känner så väl igen mig i storlek/kommentarer och hur du känner nu med kläder för jag gjorde en bröstförminskning för 12år sen. Det bästa jag gjort, iofs pga axel/ryggproblem men ändå. Sen hoppas jag att jag ska kunna amma när jag får barn men det får framtiden utvisa!

 8. Lipan skriver:

  Åh som jag önskar att mina också skulle krympa åtminstone till halva storleken…utan att behöva skära i dom. :/

 9. Maja skriver:

  Hej bästa Elaine!

  Läser din blogg dagligen o jag kommer ihåg när du skrev ett inlägg om att du gick iväg och mätte dina bröst. Jag har SKITJOBBIGA bröst själv eftersom jag gått upp några kilo sedan i somras o växt ur alla mina fina bh:ar, det har skavt överallt och jag har bara gått runt i sport-bh o kännt mig skitful.

  Men i måndags tog jag steget som jag inte vågat ta tidigare – jag gick iväg och mätte mina bröst på en bra bh-affär o fick svaret att jag hade 75G.. Vilken chock! Jag hade 75C förra året liksom, inte konstigt att jag inte kunde ha mina gamla bh-ar längre!

  Hem fick jag med mig två nya jättefina bh-ar för 800 kr (det sved i plånboken att lägga ut så mycket pengar..) men jävlar vilken skillnad mot sport-bh. Helt plötsligt ser jag kvinnlig ut igen o får bättre hållning och INTE ont i nacken. Jag vågar tillomed känna mig vacker även fast mitt mål är att komma i en 75 C i framtiden igen!

  TACK Elaine! Utan ditt ”bh-inlägg” hade jag aldrig vågat gå iväg o göra detta!

  Om du visste hur bra jag tycker att du är!! Kram Maja

Lämna en kommentar