JKS-bruden gjorde ett sent besök på gymmet


Gustav kom sent idag, han har haft mycket på jobbet. Matheo hade somnat och Gustav kraschade i soffan ihop. Leksaker låg utspridda överallt och vi gjorde, ingenting. Vi lät det praktiska vila och så pratade vi med varandra. Det är så lätt att man drunknar i det praktiska men att få en stund att se varandra i ögonen och prata, det är kärlek för mig. Jag skulle ju till gymmet, men lät timmarna av samtal med Gustav flyga i väg. Sen var jag så full av glädje och energi att jag kollade upp när det senaste gymmet stängde. Och nu är jag här. Känner mig en smula knäpp och stolt på samma gång.
20140129-230442.jpg
Det känns som det är 1998 då jag tränade på det som hette Fitness center på Rådmansgatan som hade öppet dygnet runt. Ibland var jag manisk och åkte dit 02.00. Det skulle jag aldrig göra idag. Men det var tiden då jag var en elitidrottande baskettjej som spelade i JKS. Så himla lägligt att det linnet åkte på idag.
20140129-230957.jpg

Och för er som är intresserade av kvällens träning så såg den ut så här:
Onsdag

A.Sitt i djup knäböjsposition i 3 min med svank och håll ut knä både med hjälp av sätet och armbågar.

B.Rulla rumpa och rygg med Foam roller

C.stretcha baksida lår 3 min per ben

D.Perfekta höftlyft med gummiband 20kg stång i höft, känn i baken.

E.Var tredje minut i 15min

5 frontsquat 20kg (3 sekunder ned, 3 sekunder i bottten där du svankar upp och pressar ut knän, driv upp kontrollerat genom att pressa knäna ut och höft fram genom att jobba med rumpan)
direkt
5/5 utfallsteg framåt stången frontrackad, som du kraftigt driver bakåt i ett steg. Håll vikten på hälen när du kliver fram och driver bak.
1 strikt Pull up

F. 4 varv av:

300m rodd sub 2:00min/snitt
30 vanliga DU hopprep
30 sekunder nya plankan

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “JKS-bruden gjorde ett sent besök på gymmet”


 1. Emma 19 år skriver:

  ÄLSKAR den sista bilden! Inte alls bajsnödigt, only (girl)power! 😀
  Själv ligger jag i sängen och kan inte sova för jag är så jäkla nöjd med livet och mig själv, en sällsynt men fantastiskt underbar känsla! Kram och sov gott <3

 2. VeronicaK skriver:

  Underbart inlägg att läsa till frukosten 🙂 Pepp, pepp!! Jag var också och tränade sent igår. En sån grymt skön känsla i kroppen att man gjorde det trots sin trötthet och seghet..

 3. Jag pallar inte att träna såna där monsterpass längre (till mitt stora förtret), pga sjukdom, men jag har hittat en lösning. Kör ett femminuterspass varje morgon före frukost (kettlebell, hantlar osv), får upp pulsen och känner mig piggare. En får vare glad för det lille liksom 🙂

  Älskar också sista bilden på dig, underbar powerselfie! <3 😀

 4. Anna skriver:

  Tack för en nattuggla uppdatering! Jag missade inlägget men jag skulle ha sett det vanligtvis.
  JKS! 🙂

 5. Jen skriver:

  Vart är tightsen ifrån? Så snygga!

Lämna en kommentar