Inspirerande lunch med Micael Bindefeld


20140129-161504.jpg
Det blev en långlunch med Micael. Han kom med ett väldigt lockande erbjudande som jag måste ta ställning till här de närmsta dagarna. Han kanske ska göra både release och PR för Vardagsmakt. Snacka om att lägga jobbet i lyxiga och extremt kompetenta händer.
20140129-161603.jpg
Efter lunchen så ringde förskolan och sa att jag fick hämta Matheo bums. Han hade kräkts igen. Det är inte klokt det här. Hur många gånger kan man vara sjuk och kräkas på raken? Det här är helt nytt för mig.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Inspirerande lunch med Micael Bindefeld”


 1. Hope skriver:

  Undrar också varför barn kräks så ofta, kanske dom stoppar in en massa ”skit” i munnen när dom är ute och leker, det kan väl inte vara magsjuka varje gång? Hoppas att han mår bättre snart!

  Nu ska jag sluta stalka dig ett tag 😉

 2. Hur många gånger som helst nästan… Tror vi vabbade ca 75% av januari och februari förra året på två barn. Bara omtag efter omtag 🙁 som tur är brukar det ju bli bättre i mars-spril. Hoppas han kryar på sig!!

 3. Annica skriver:

  Finns flera virus som små barn kan drabbas av, inte bara vinterkräksjukan… Problemet är nog att små barn tuggar och smakar på allt, delar leksaker, ligger på mattor och madrasser och gosar med varandra… alla magsjukebaciller äter man upp, det är så man smittar varandra… Om det är någon tröst, så blir det bättre med åren. Första året på förskolan var värst, åtminstone för mina barn… Hav förtröstan alltså 😉

 4. Isabel skriver:

  Jag vabbade varannan vecka under förra våren, härlig start på förskoletiden :(. Lite bättre i år, kanske en gång i månaden.

 5. esterii skriver:

  Vad ska man göra för konster eller trolla fram för att du skulle ta emot en praktikant eller ett möte med dig för,, tja.. inspiration och få fråga dig en stund..

 6. Anna skriver:

  Får jag ge ett tips (som du kke redan vet) när man haft kräksjuka/ magsjuka så är tarmen extra känslig efteråt och det uppstår en TILLFÄLLIG laktosintolerans därför ska man veckorna efter magsjuka vara försiktig med alla mjölkprodukter inkl välling om ni nu ger det. Annars blir magen superkänslig och kräkningar kommer tillbaka lättare osv osv.Detta har jag fått från barnkliniken på sjukghus. Så försiktig med alla mjölkprodukter ( bara under en tid) så får ni lättare ordning på magen men såklart har ni otur kan det förstås enbart bero på baciller.

 7. Hannah skriver:

  Tänkte ge samma tips som Anna. Tror det är många som saknar den kunskapen. Framför allt är det ”ren mjölk” som bör bytas ut i några veckor. Smör, ost osv brukar funkar fint.

 8. Mrs X skriver:

  Har precis överlevt min forsta vabbning som styvmamma pa heltid. En forkyld tioaring, en extremt uttrakad atta aring, trettiofem graders varme med en trasig AC och sommarlov i Sydney dar jag bor. Elddop om man sager sa! Vad jag undrar ar varfor barnens baciller ar en liten sommarforkylning hos dem, men typ ebola hos mig?! Tre veckor och jag snyter mig igenom en box nasdukar per dag fortfarande!!

 9. oh jag har längtar efter din vardagsmakt!

Lämna en kommentar