Mina goskillar


IMG_3925 IMG_3926

Jag är så glad att Gustav är gosig med Matheo och att Matheo är en gosig varelse. Han blir aldrig avis när hans päron pussas och kramas utan han blir bara fnissig och får något glatt i blicken som att han fattar att det är kärlek och det är bara att mamma och pappa kramas. Jag är så glad att han får växa upp med att se två kärleksfulla föräldrar för det ger en bra bas för att hitta sund kärlek i framtiden. Jag är så glad att min mamma lämnade min pappa för då blev jag inte formad av någon skev eller destruktiv kärlek utan fick drömma om en egen. Jag fick drömma om Gustav.

IMG_3931

Jag älskar dessa två så mycket att hjärtat värker. Sen kan båda driva mig till vansinne också. Såklart.

/Elaine, lämnar sina goskillar i soffan och åker mot Olof och restaurang Pontus.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Mina goskillar”


 1. Johanna skriver:

  Ååh 🙂 <3 det där drömmer jag om..

  • Johanna skriver:

   2 små tankar!

   1 ) Vi ser ju bara Gustav som pappa/man.. en sådan där mysig, fin snäll drömman… men det är du som står för business-biten utåt. Coolt 😀

   2) Såg på insta vem du hade middag med och vill genast beställa hans bok när jag läste om den, vad spännande middag ni måste haft 😀

   (Jag har massa viktiga saker att göra, varför läser jag bloggar/instagrammar? Flykt-metoden…)

   Kram på dig!

 2. esterii skriver:

  Har du varit mycket i Norrbotten?

 3. Impad tjej som precis läst härskarteknik! skriver:

  Hej Elaine! Du är så jävla bra som skrivit härskarteknik! Kan inte förstå, eller snarare rätt ordval: är väldigt impad över att du skrev den när du var 26! Det är då en komplimang haha och inte nån kritik som dem där jobbiga gubbarna som kommenterade din artikel på DN, helt snyggt att bena ut det dom sa och göra en efterliknelse på vad en 26 åring förväntas. Blev imponerad av de stundtals tips och hjälp på retoriken du bena upp och tänkte fan vad bra Elaine är!! Har läst din blogg men nu fattar man verkligen ditt arbete och bransch. Blev en helt annan sak att läsa boken (som jag till slut köpte och ladda ner! 🙂 )

  Över till en annan grej, blev så jävla lack på fotografen som hade gjort bilden suddig på dig med två män, synliga i bakgrunden. Alltså skäms på dig fotografen, så sjukt dålig hämnd bara för att du inte ville uppfylla hans löjliga krav! So what om du ville stå som du gjorde, då kunde lika gärna de andra männen stå i bar överkropp för att skylta sina abs, men det tror jag knappast fotografen hade ställt som krav till dem! Stor fet tumme ner för den fotografen iaf, dem som ska fotas ska alltid respekteras.

  I överlag var det här en riktigt bra bok! Jag har aldrig läst en retorikbok, detta var min första och är glad att jag ladda ner den för 6h sen! Det känns som att det är en relativ ny bransch? Eller inbillar jag mig. Det är för att jag iaf satt och tänkte varför jag inte kommit över en sån här bra bok om retorik! Tycker att högskolorna borde ha den här boken i sin undervisning i svenskan. Den är bra, tar upp viktiga saker som stereotyper och arbetsliv. Har du nånsin fått mail från en svenska lärare som velat ha med boken i undervisningen? 🙂

  Du tog iaf upp väldigt många bra saker och jag fick upp ögonen för vissa härskare som jag inte funderat över tidigare. Det jag stör mig mest på är martyrmetoden hos vissa folk som jag dock kände igen!Ibland förväntar sig tjejvänner att man ska trösta dem och komma med tröstande kommentarer för att dem själva vill höra just dem orden. Det är en slags hålla-med lek. Man måste hålla med och de spelar verkligen på skuldkänslorna, men det är bra som du sa att ge dem den realistiska bilden än deras egen lilla bild som cirkulerar kring deras egen självömkan, dock på ett bra sätt för ingen vill ju få konstruktiv kritik med en arg ton i rösten

  Tack för en bra skrivet bok och tycker du redan lyckats! Alla som tvivlat på dig får tänka om, hoppas bara dem där bittra surpellen inte kommenterar din nästa storgångna artikel när du är 30+ Lycka till Elaine! 🙂 Plus Matheo är supersöt! Nu skickar jag iväg den här aslånga kommentaren! 😉

 4. Impad tjej som precis läst härskarteknik! skriver:

  Ups! Menade högstadiet. Klockan är 3 på natten! Förresten Elaine skulle uppskatta om du inte gjorde ett inlägg om min kommentar är du snäll!

 5. Andreakarolina skriver:

  Ge barnen kärlek så löser sig resten av sig självt, eller vad sa hon Astrid Lindgren? 🙂 Jag är kär i din blogg Elaine! Den är så smart och lär mig saker utan att vara en besserwisser. Tack för det!

  En annan fråga, i brist på bättre ord, fotpallen som står framför er soffa är alldeles underbar! Var är den ifrån?

  Kram

Lämna en kommentar