Underbart nyår


IMG_3715IMG_3851

Pelle och Natasha är verkligen underbar människor. Eftersom vi delar gemensamma bästa vänner – Crille och Jossan – så blir det så enkelt att skippa kallpratet och gå på djupet. Det gjorde vi igår, förutom att dricka och äta en massa gott. Vi pratade om parterapi som inget av paren var främmande för. Det borde pratas mer öppet om parterapi, det har blivit så tabu och som ett kvitto på att man skulle ha det dåligt. Jag tycker det är ett kvitto på att man vill vårda relationen så den blir ännu bättre. Skulle någon berätta att de gick parterapi så skulle jag bara ge tummen upp och se det som sunt istället för nåt misslyckande. Jag har för övrigt bokat år första tid i januari. IMG_3848 IMG_3844

Att få sitta med morsorna i badtunnan och bubbla var verkligen en av höjdpunkterna. Så skönt att prata med rutinerade morsor, jag sitter som en lillsyrra och lyssnar med stora öron.   IMG_3736 IMG_3718

Finfina Crille som ska bli tvåbarnsfarsa, fast det har jag redan berättat tror jag.

IMG_3696 IMG_3851

Matheo var överlycklig, så lycklig att jag vill ha hus bums. Gustav och jag gav varandra tre nyårslöften:

1. Gå på dejt med varandra en gång i månaden minst.

2. Gå parterapi.

3. Göra en fyraårsplan för vårt drömhus.

IMG_3800

Hur var ert nyår fina bloggvänner?

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Underbart nyår”


 1. Karolin skriver:

  Asså jag blir så avundsjuk på ditt nyår! 2013 var året då jag insåg att de jag trodde var mina vänner i själva verket var falska allihopa. Så mitt nyårslöfte är att skaffa mig äkta, riktiga vänner eller till och med bara en! En bästa vän! Men hur gör man? Jag är gift, bor i hus i skogen och har barn. Var träffar jag nya vänner? Tips mottages gärna. 🙂

 2. Paula skriver:

  Jag firade tillsammans med 12 härliga människor och vi dansade, skrattade och skålade. Så himla härligt.

 3. esterii skriver:

  Jag bara lugnt hälsade 2014 välkommen, inga löften bara drömmar och pepptalk med mig själv att våga ta steg framåt.. Kram

 4. Amanda skriver:

  Jag och min man firade så som vi alltid gör, bara oss två (och i år var första gången med vår lilla tjej på snart 7månader), tre rätters, tomtebloss och mjukisar. Vi tog promenader, hade prison break maraton och gosade med sessan. För oss är det bara som en vanlig dag, trotts att jag endast är 24, enda skillnaden är att vi äter tre rätters och faktiskt sitter vid matsalsbordet istället för att kurra ner oss i soffan. Fantastiskt nyår =)

 5. Koriks skriver:

  Låter ju helt underbart! Älskar sådana här bilder 🙂

Lämna en kommentar