Jag är en hemmaråtta


20131229-142333.jpg

Matheo ligger och sover, Gustav tränar och jag är äntligen hemma igen. Tanken att vara i stan är himlans fin, men jag är en hemmaråtta. En hemmaråtta som är gift med en ur och skur man. Gustav fick en kick när vi gick runt kungsträdgården och såg alla människor som åkte skridskor. Hit måste vi komma tillbaka och åka hela familjen. jag gav honom en aldrig-i-livet-blick och sa Du och Matheo kan åka så sitter jag på cafét där och dricker varm choklad med grädde. Det blev en deal på det.

Jag ligger i sängen och funderar på om det inte är ett hus vi ska ha rätt snart?

20131229-142704.jpg

Ett hus som har allt. Då måste jag bara börja gilla att laga mat, blir inga take-away när man bor i hus. Nåt i den här stilen tänker jag mig. Pool behövs inte, vi är badbrukor alla tre.

20131229-142946.jpg
Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Jag är en hemmaråtta”


  1. Åååh! Jag vill också bo i hus! Sparar och sparar och sparar och har fått löfte av ”min” bankkvinna att om jag fortsätter så här ett par år till så kan jag få ett lån, yeay!

  2. J skriver:

    Hus är härligt! Vi är nog lägenhetsmänniskor båda två i grund o botten, men med barn är det faktiskt himla härligt att bo i hus! Vi bor i ett nybyggt område utanför sthlm där de flesta är runt 35 och har barn i samma åldrar som vi. Det är mycket vardagshäng- spontana pizzakvällar, grillmiddagar eller bara träffas efter middagen o ta en glas vin. Vi har säkert 15 familjer i området som vi umgås med till vardags och barnen har det helt fantastiskt med kompisar överallt! Att de dessutom får leva ett ganska fritt liv där de kan springa ut och in som de vill och lära sig cykla utanför huset är fint att kunna ge dom

  3. Marie Jakobi skriver:

    Hej!
    Första gången jag är inne på den här bloggen och jag har redan gjort den till min favorit. Vilken tur att vi människor är olika, några gillar att vara aktiva och andra vill vara hemma och mysa. För min del har det varit olika perioder i livet när jag varit mer aktiv och när jag behövt vara hemma och mysa lite mer. Jag gillar båda delarna!

Lämna en kommentar