Satans bicycle


20131223-133154.jpg

Det ni ser på bilden är det som kallas för Satans bicycle och mannen på bilden är han jag kallar Lucifer. David körde slut på mig idag, det var helt sjukt! Jag fick så mycket puls att jag trodde att jag skulle få hjärtattack. David sa bara ”Äsch, nu tränade du kondition på riktigt, det är så det ska kännas.”

20131223-133402.jpg
Jag tycker det var hemskt! Förutom det så körde vi sumomarklyft – man står brett med benen, grym rumpövning. Sen stod jag på händer för första gången i mitt liv. Och så var det den där jävla cykeln. 80 kalorier på 8 minuter… ”Det var dina två chokladbitar igår” sa David. Jag redovisar ju min kost för honom. Den där cykeln får dessa chokladbitar att inta vara värt det. Inte för kalorierna, utan för ju mindre tränad jag är desto jobbigare är cykeln.

20131223-133729.jpg

Jag ska fan bli mästare över den där cykeln! Idag var träningen så jobbig att jag vill leva 100% sunt så jag kan få en kick av träningen istället för en nära döden upplevelse. Nästa år är jag där. Jag svär!

20131223-134152.jpg

Det var för övrigt helt fullt av folk på gymmet idag. Jag gick in tittade på alla människor och tänkte att de var galna människor, besatta varelser. Men sekunden insåg jag att jag var ju där.

/Elaine, krälar hemåt med darrande ben.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Satans bicycle”


  1. ? skriver:

    Två bitar choklad? Jojo..

  2. L skriver:

    Hehe, ja, noen ganger lurer man jo på hvorfor man utsetter seg for slikt slit, men så kommer euforien etterpå og da skjønner man 😀 Jeg er så heldig at jeg synes at nesten all trening er morsom, jeg liker å ta meg ut og å bli sliten, men klart noen ganger når pulsen sprenger i ørene og kroppen er tung som en enorm pepperkakedeig, kan man jo lure!

    God jul!

Lämna en kommentar