Farfar och jag 1982


Jag har så många fina minnen med farfar, till och med minnen jag inte minns men som finns dokumenterat. På filmen ser ni mig som 1-åring och redan då var farfar min favorit. Jag pekade på lampan och ville pussas. Fick en blå kanin av honom när jag fyllde 1år, det är dagen filmen togs. 26/7 1982.

Klippet efter ser ni mig och min kusin Katariina som tvååringar. Gud vad vi tyckte om varandra redan då. Jag tycker att jag ser ut som en brun version av Matheo. Kinderna, leendet och pannan. Näsan och munnen också. Det är verkligen guld att ha dessa filmer.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Farfar och jag 1982”


 1. emma skriver:

  alltså åh.
  satt och pratade med min farmor idag.
  blev ledsen i hjärtat.
  att jag inte visat mer kärlek!!!!!!

  hon sitter själv på nyårafton och jag kan inte vara med henne. det var likadant förra året.
  jag hade ingen aning.
  åh.

  skrev blogginlägg om det.

  http://linderothemma.wordpress.com/2013/12/23/alskade-farmor/

  KRAAAM

 2. Anna skriver:

  Det måste vara en video som kan göra dig glad i hjärtat! Han verkligen lyser upp i ansiktet när han ser på dig! God Jul och Gott Nytt År Elaine! ha det så kul med din lilla familj! 🙂
  Tack för en underbar rolig blogg!! 🙂

 3. esterii skriver:

  Ops! Gjorde nästan bort mig för jag började fråga , fanns de filmer då?? Säger jag som är närmare 50.. Njut av helgerna:)

Lämna en kommentar