”Tryck in korvfan!” – andra uttryck för ”ska vi ligga”


Godkväll finingar. Hoppas att livet leker. Matheo och Gustav har däckat och jag sitter uppe och filar på inledningen till Vardagsmakt. Det är inte helt lätt, men jag tror att jag har det. Det är svårt just med inledningen för det ska på sätt och vis ge en förståelse för hela boken och på samma gång locka läsaren att läsa vidare. Det är en balansgång det där, men jag tror att jag har det.

IMG_0959

Träningen imorse gick fint. Jag har en intensiv träningsperiod och jag älskar det främst för att det får mig att må bra. Vissa gråter floder, andra super bort sorgerna, sen finns det en massa olika sätt att handskas med trista känslor. Mitt sätt är att ha en ordentlig deppdag då det är aktuellt och dagarna efter det tränar jag, umgås med familj och vänner. Det fungerar riktigt bra. Ja att blogga är skönt också. Rensar skallen bra.

Så hur mår jag idag? Jo jag mår bra. Mensen är över och det innebär ju att de där jävla dagarna då man ska ligga närmar sig. Vet ni vad? Jag skiter i det. Jag orkar inte mer helt enkelt, det får bli som det blir ett tag. Det är för psykiskt nedbrytande att ens tänka att man ska försöka, så jag struntar i det.

På tal om att ligga så hittade jag en rolig notering i mobilen från 2011 då Gustav, Stefan och jag var lite uttråkade i Brasilien. Vi diskuterade det sämsta förföringsreplikerna. Tänkte att ni kanske kunde fylla på med repliker? Känns som vi har gjort det här förut, men då var det ragg, nu är det istället pang på rödbetan så att säga! 😉

Jävligt avtändande repliker för att tända någon:

Befruktningen startar nu!

Nu kommer lille lille Åke, har du träffat honom förut?

Jag ska gnuuuuugga mig på dig.

Portarna är öppna, giv vakt!

Kan man få sitta på kaknästornet?

Tryck in korvfan!

/Elaine, fnissar åt vardagsretoriken när den är som sämst.

 

Bloggvännerna har ordet

15 svar till “”Tryck in korvfan!” – andra uttryck för ”ska vi ligga””


 1. Babbsan skriver:

  Tryck in korvfan ahahahaha

 2. Anna skriver:

  Jag gick förbi Shirley Clamp på bokmässan. Hon log åt mig… ”sort of” ..eller, kanske inte haha. Vardagsmakt… hmmm, för trott att gissa vad du kommer att skriva men boken står på min önskelista! God natt nattuggla! 🙂

 3. Malin skriver:

  Känner igen mig så i ert kämpande att skaffa barn och denna förtvivlan när mensen återigen dyker upp. Vi hade försökt 1,2 år när jag bara blev så less på denna känslomässiga berg och dalbana. Sa precis som du gör nu orkar inte mer skiter i detta. Gick ut och hade kul med kompisar tränade och hade inte mått så bra på jätte länge, allt grubblande var borta. Och mitt och min mans samvaro blev även det ännu bättre, för ärligt hur kul är det egentligen att ha sex när man måste?! Med det kom även det efterlängtade plusset 🙂 är nu gravid i 9:e veckan med lillasyster/lillebror. Så för mig var att skita i det den bästa möjliga taktiken. Och kan lova att på ett år hinner man testa lite olika 🙂 så ge inte upp hoppet och lycka till!!

  • Elaine skriver:

   Grattis Malin!!! Åh, gud vad man längtar till den 12:e veckan den där första tiden. Tack för din story, ger mig hopp. Kram

 4. Paula skriver:

  ”Här kommer lillsnoppen”.

 5. becka skriver:

  hahaha snacka om att jag är lätt road när jag skrattar tills jag gråter av dom där replikerna, du är bara för underbar Elaine 🙂

 6. Elif skriver:

  ”varje gång jag ser dig, känns det som att mina byxor är för små
  Trosor är röda, Kalsonger är blå, äh skitsamma, dom ska ju av ändå!
  Jag har en lång tunga
  Villl du se en Stor spottkobra ?
  Tar du e dusch med mig lovar jag att du blir blöt”
  🙂

 7. VeronicaK skriver:

  Heeej! Jag är ju själv en träningsnörd:) Bästa medicinen i de flesta lägen. Kan du inte skriva lite mer om dina träningspass. Det är så roligt att få inspiration. Följer du nåt veckoschema eller går du på känsla/fokus på spec muskelgrupp när du tränar?
  Kraaaam!!

 8. Emma skriver:

  För måånga år sedan gick en av mina vänner (väldigt överförfriskad) runt på stan och mer eller mindre skrek: Jag vill knulla! Jag tyckte har skulle sluta skrika knulla, då börjar han istället skrika: Jag vill nullinutta! Det uttrycket anammades i vår vänskapskrets och använd fortfarande i viss mån.

  Annars en klassiker:
  Ska vi leka doktor? Jag är doktor, du är sjuk, så tar jag tempen med min kuk…

 9. helgledigt skriver:

  Läste om något sjukt kul one night stand på familjeliv.
  ”Håller du i dig?”
  ”Vadå?”
  ”För nu blir det åka av!!”

 10. Sanna skriver:

  Ååååh jag mår illa bara jag tänker på det men en f.d kk vinglade fram på fyllan för några år sedan och ville väl köra något nytt ” Jag vill känna din livmodertapp mot mitt ollon”.
  Efter det vart han F.D!
  (så där kom saffranskakan upp igen…..)

  • Ulrika skriver:

   Nä fy… Fel på så många plan.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Hahaha, sjukt roligt eller bara sjukt full människa. Förstår att det bara var ett KK. Tänk att vara ett KK som får höra orden ”vi måste prata”. Känns som att han var långt ifrån ett förhållande med den retoriken

Lämna en kommentar