Barsafarit har bara börjat


IMG_3479

Barsafarit igår gick finfint! Meryem, berivan och jag möttes upp i nya Horsntull och gick till en asskön bar som heter Linje 10. Supergoda drinkar och skön stämning. Deras bartentemders vet vad de sysslar med, riktiga proffs och det märks att de har en passion för sina jobb. Då betalar man gärna extra för drinkarna som är lite dyrare men mycket godare en avarege.

IMG_3444

Jag och tjejerna satt och snackade allt möjligt, mest självutveckling och var vi vill vara 2014. Vi är rätt nöjda med våra liv men det är några saker som vi alla vill fixa till nästa år. Jag har för första gången i mitt liv inget karriärmål. Jag är så glad över hur Snacka Snyggt tuffar på och hur jäkla grym Vardagsmakt kommer att bli. Drinken på Linje 10? En cosmopolitan, men här smuttar jag på Berivans drink som är beställd från menyn som är ny varje månad. Menyns tema denna månad var Fuck Christmas. Love it!

IMG_3469IMG_3450

Efter drinken på Linje 10 så drog vi till Pharmarium i Gamla stan. Drinkarna där var inte heller att leka med. Jag berättar mer sen för nu ska tanten träna! Ja ni hörde rätt. Två drinkar på en hel kväll gör i alla fall inte mig bakis.

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar