Barsafarit fortsatte


Efter en cosmopolitan så var jag pruttfull, men vi var tappra vi drog vidare till Pharmarium som ska ha riktigt goda drinkar och bartenders förstås. IMG_3485

Nej, jag var inte pruttfull. Älskar bara att grimasera när andra posar, blir en fin balans. Väl på Pharmarium satt Linda och hängde med en god vän. Fint folk på baren den kvällen.

IMG_3497

Min drink var godast! Jag beställde en Roses of gold, den hade champagne i sig så det kändes som ett säker kort.

IMG_3503

Berivan var skeptisk till sin och Meryem till sin. Men jag är ju sån som blir begeistrad så fort det är något som smakar något jag aldrig har smakat förut. Det gjorde deras drinkar. Jag övertygade dem att dricka upp för den unika smakens skull. Så hjälpte jag till lite också.

IMG_3504

Nu ropar Gustav att de sista julklapparna ska slås in. Känns skönt att vi blev klara med allt utan minsta stress. Det blir nog en bra jul i år. Vad är status för er? Mycket att göra?

Deppade eller peppade? Ibland är ju julafton en riktig deppfest eftersom man inte har den där ”perfekta” familjen som reklamen visar. Jag skriver mer om det här.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Barsafarit fortsatte”


 1. Har läst ikapp lite och först nu insåg jag att det var bar-safari ni var på, inte barsa-fari (tänkte att det var nån exotisk tradition ni plockat upp på nån resa haha!)
  Hur som helst, jul. Depp eller pepp? Numer pepp. Älskar julen, har alltid gjort, men under några år var det inte så jäkla muntert faktiskt. Blir lätt så med missbrukande far.
  Han har inte varit med i ekvationen på snart 25 år så nu är det bara kärlek och mys på jul! 🙂

 2. Apolonia skriver:

  Så er brasilianske piger blevet nr. 1 i verden i håndbold !!! Huraaaa!
  Historisk sejr.

 3. Apolonia skriver:

  Ellers vil jeg ønske dig og din lille familje God Jul og godt Nytår.

 4. Fru Minimalist skriver:

  Totalt annorlunda jul i år för vår del och så långt från stress som det går. Vi befinner oss på en liten väldigt liten ö utanför Afrikas kust på en lodge med endast 6 bungalows. Den vanliga julstressen är utbytt mot slapp och relax och på sin höjd lite snorkling. Istället för snö har vi vit sand och julmaten är utbytt mot den bästa italienska cousine man kan tänka sig och picknick med grillad fisk på stranden 😉 Trots att jag är uppväxt med en traditionsbunden svensk jul med massor av julklappar känns det otroligt skönt med ett break detta år och vara på tumanhand in detta paradis. Vi kanske till och med gör en repris nästa år 😉

 5. Linn skriver:

  Tyvärr lite för deppad. I år har julen hittills bara inneburit stress och press som jag inte riktigt kunnat tackla. Trist när en mysig högtid infaller när en inte mår så prima. Jag hoppas fortfarande på att det där julpirret ska infinna sig 🙂
  Härlig kväll ni verkade ha, är kanske precis vad som behövs så här dan före dan!

 6. K skriver:

  Haha, det ser ut som mannen i bakgrunden på första bilden gör en riktig face palm…eller tar sig för pannan som det heter på svenska. Blir ganska roligt med tanke på din min, haha!

Lämna en kommentar